Sociální sítě
Nahoru

Lexus LC 500 Convertible se představil na autosalonu v Los Angeles

Na autosalonu v Los Angeles se v těchto dnech uskutečnila světová premiéra očekávaného vlajkového kupé Lexus LC 500 se skládací střechou. LC 500 Convertible zde bude vystaveno až do 1. prosince 2019.

Modelová řada LC zhmotňuje postupné směřování značky Lexus do světa luxusního životního stylu. Vozy s tímto označením zprostředkují radost za volantem a nadšení s cílem ještě více obohatit životní styl jejich majitelů. Nové LC 500 Convertible je společně s kupé nejatraktivnějším zástupcem celé modelové nabídky Lexus a dokáže nabídnout jedinečný požitek z jízdy, potěšení lidských smyslů a vrcholnou formu krásy.

Exteriér nového LC slaďuje jedinečnou linii střechy kupé s charakterem kabrioletu pro krásný vzhled bez ohledu na to, zda je střecha nahoře či dole. Design interiéru je pojat tak, aby ucelený dojem z designu při pohledu zvenčí formovaly jednotlivé detaily, jako je kryt zavazadelníku nebo materiál sedadel.

Nový model se drží snahy o „opojné jízdní schopnosti“, typické pro kupé, a poskytuje tak pocit přirozené harmonie s vozem a opojný požitek z jízdy, který dokáže nabídnout pouze vůz se skládací střechou.

Vnitřní konstrukce karoserie se vyznačuje optimálním rozmístěním a tvarováním výztuh ve prospěch příkladných dynamických vlastností v souladu se záměry řidiče. A díky robustnímu agregátu V8 se smyslným zvukovým doprovodem dokáže LC 500 Convertible nabídnout i příjemně lineární charakter zrychlování. Požitek z jízdy s LC 500 Convertible ještě vylepšuje funkce vyhřívání oblasti krku a průhledný aerodynamický deflektor – pro špičkové pohodlí a ticho, které je nedílnou součástí genetické výbavy vozů Lexus. Nové LC 500 Convertible bude uvedeno na český trh v létě 2020.

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.