Sociální sítě
Nahoru

Hydratační krém, který i chrání

Žijeme v hektické a uspěchané době, s velkou pracovní zátěží a povinnostmi. Jinými slovy nemáme tolik času na ucelený vícekrokový režim péče o pleť. Nejnovější inovace v linii Eight Hour od Elizabeth Arden nese názv Great 8 a jedná se o ochranný hydratační krém se širokospektrální ochranou před sluncem (SPF 35). Jedná se vskutku o univerzální a multifunkční produkt, který se bude hodit všude tam, kam vás život zavede. Nový člen ikonické linie Eight Hour se může pochlubit mnohostranným využitím a také tím, že je vhodný pro všechny typy pleti. Více než běžný hydratační krém, více než pouhý krém na opalování, Great 8 all in one v jednom kroku poskytne dokonalou ochranu pleti před slunečním zářením (UVA a UVB).

Tento 8 v 1 denní hydratační krém ochrání pokožku před nepříznivými vlivy vnějšího prostředí a vytvoří bezchybnou projasněnou pleť. S 8 výhodami v jednom jednoduchém kroku dokáže Great 8 ochránit před škodlivými účinky slunečního záření, modrým světlem vycházející např. z monitorů, televizí, telefonů apod., infračerveným zářením, nepříznivými vlivy vnějšího prostředí a současně pleť hydratuje, odstraňuje nečistoty i přebytečnou mastnostu.

Great 8, s cenovkou zhruba 1 100 Kč, je vhodný pro všechny typy pleti. Na rozdíl od běžných krémů s SPF má lehkou gelovou strukturu, která se krásně vstřebává do pokožky a nezanechává bílou stopu. Tato unikátní textura v kominaci s energizující vůní Eight Hour je skvělým řešením pro všechny.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.