Sociální sítě
Nahoru

Louis Vuitton představil kufr pro milovníky bot

Patříte mezi sběratele unikátních bot a rádi si svou sbírku vozíte také s sebou na cesty? Díky Louis Vuitton teď k tomu budete mít i perfektní zavazadlo.

Louis Vuitton Sneaker Trunk dokáže pojmout až 14 párů vašich oblíbených a cenných bot, kdy každý pár bude mít k dispozici vlastní přihrádku. Značka si moc dobře uvědomuje, že mezi jejími příznivci jsou právě fanoušci módy a mezi ně patří samozřejmě i milovníci bot.

Prodeje tohoto speciálního zavazadla by měly začít v průběhu prosince a světová premiéra proběhne v jednom z amerických butiků značky v Miami již 3. prosince, kdy v zde bude probíhat festival designu.

Po otevření tohoto zavazadla máte k dispozici nádhernou přehlídku svých kousků a vzhledem k tomu, že se jedná o značku Louis Vuitton, která vždy nabízí něco navíc, je zde také nabídka personifikace, kdy si zavazadlo můžete nechat označit třeba vlastním monogramem.

V rámci spolupráce se značkou Supreme byla vytvořena i speciální edice bot

Cena tohoto nejnovějšího kousku od Louis Vuitton prozatím odhalena nebyla, ale speciální červeno-bílá edice, která byla vytvořena ve spolupráci se značkou Supreme, by měla být v aukci prodána za cenu okolo 50–60 tisíc dolarů (1 160 000 – 1 390 000 korun).

Více z rubriky Móda

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.