Sociální sítě
Nahoru

Ciao Spritz jako připomínka léta – i na sjezdovce

Jemný svěží drink Ciao Spritz vznikl pro chvíle posezení s přáteli i romantiky ve dvou. Oranžová barva s odlesky slunečních paprsků v kombinaci s elegantní chutí hořkosladkých tónů a tropickým ovocným aroma přispěje k zasloužené relaxaci a příjemné atmosféře zimních slunečných dnů. Ciao Spritz je namíchán přímo v lahvi z vybraných přísad nejvyšší kvality s přísně dodržovanými výrobními postupy. Stačí vychlazenou láhev otevřít, přidat led a případně pomeranč. Na sjezdovku prostě ideální

Historie Spritzu se datuje již od časů habsburské nadvlády, kdy bylo zvykem dát si jako aperitiv prosecco s likérem bitter. Při zvolání „Spritzen“ tak hostinský víno naředil vodou nebo právě likérem bitter a podával osvěžující nápoj. Později se k ředění začala používat sodová voda, která přinesla tomuto koktejlu tu správnou jiskru a stal se i nápojem šlechticů – tak vznikl recept koktejlu Spritz. Dnes je jedním z nejoblíbenějších míchaných nápojů.

Okouzlující nápoj, který neunikne žádnému milovníkovi kvalitních nápojů. Unikátní drink Ciao Spritz je vyroben na základě tradiční receptury z hroznů odrůdy Glera a doplněn přírodními italskými bylinnými aromaty. Tento ryze italský aperitiv potěší ihned po otevření svou plnou hořkosladkou chutí, kterou můžete ještě umocnit několika kostkami ledu, plátkem pomeranče nebo olivou. Získáte tak skvělou chuť tohoto přímo geniálního koktejlu!

Více z rubriky Domácí bar

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.