Sociální sítě
Nahoru

Kooperace značky Kara s Idou Sandor

V nové podzimní sezoně se známá slovenská návrhářka Ida Sandor spojila s tradiční českou značkou KARA, pro kterou vytvořila limitovanou dámskou kolekci KARA × Ida Sandor. „Při navrhování jsem vycházela z potřeb současné ženy – zaměstnané a zaneprázdněné, která potřebuje v šatníku takové kousky, které jsou nadčasové, dokáže je kombinovat pro různé příležitosti a bude se na ně moci spolehnout v každé situaci,“ popisuje novou kolekci návrhářka Ida Sandor.

Při tvorbě modelů zůstala věrná svému rukopisu, pro který je typická nadčasovost a originalita. Kolekce KARA × Ida Sandor je čistá, minimalistická, ale zároveň velmi ženská, šik a trendy. „Vsadila jsem na zavinovací efekt s vázačkou, který úžasně zvýrazní ženský pas. Vázačka je použitá i na midi kožené sukni s kapsami a na koženém kimonu,“ upozorňuje na zajímavé detaily Ida Sandor. Kolekci tvoří šestnáct jedinečných kožených modelů. Převažují dlouhé kabáty s kapsami a opaskem i s klasickou prodlouženou fazónou. Sama Ida si zamilovala střihově propracované pouzdrové šaty s odepínacími rukávy a cullote kalhoty. Jejím největším favoritem je však hnědé kimono, ušité z jemné lesklé kůže, které na sebe mezi ostatními modely tak trochu strhává pozornost.

Materiály a barvy volila Ida Sandor velmi citlivě. „Vybrala jsem hladkou jemnou kůži v tlumených barvách s převahou bordó, černé a olivově zelené,“ doplňuje návrhářka.

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.