Sociální sítě
Nahoru

V pražském Karlíně se nachází nový unikátní showroom Sapeli Unlimited

Jednička na trhu ve výrobě a prodeji interiérových dveří, společnost Sapeli, otevřela v rámci svého nového konceptu Sapeli Unlimited prémiový showroom, jenž není pouze obyčejným prodejním místem, ale má být především tvůrčím prostorem, ve kterém mohou světlo světa spatřit originální nápady. Nová platforma nabídne zákazníkům poradenství krok za krokem a zároveň se stane jediným místem, kde bude možné zakoupit oceňované designové dveře Muteo.

Prémiový koncept Sapeli Unlimited je určen nejen pro odborníky ze světa architektury a designu, ale i pro všechny, kteří se zajímají o interiérový design. Přináší individuální péči o každého zákazníka počínající návrhem technologických a konstrukčních řešení dveří dle konkrétních představ. Součástí konceptu je i design bar, který obsahuje až čtyři stovky reálných vzorků povrchů, skleněných výplní, klik, hran, závěsů nebo třeba posuvných systémů. S pomocí interaktivní aplikace si zákazníci následně mohou promítnout finální návrh dveří na přítomném LED panelu a vidět je přímo na místě v životní velikosti.

Kromě komplexního poradenství a velmi aktivního zapojení zákazníka do procesu plánování se SAPELI UNLIMITED stane jedinou dostupnou platformou, která zákazníkům nabídne oceňované dveře MUTEO. Ty jsou charakteristické svým unikátním designem, jenž spočívá v estetické čistotě splynutí dveří a kliky v jeden celek.

Prémiový showroom Sapeli Unlimited je otevřen každý všední den od 9.00 do 17.00 v budově Butterfly v pražském Karlíně, na adrese Pernerova 42, Praha 8.

Více z rubriky Bydlení

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.