Sociální sítě
Nahoru

Moser strom v hotelu Mandarin Oriental

Křišťál Moser se letos poprvé ukazuje v novém kabátě. V rámci re-brandingu značky představila tradiční česká manufaktura, která již od roku 1857 vyrábí bezolovnatý křišťál výhradně 100% ručně, nový design svých obalů, který reprezentuje hlavní DNA značky, typický brus masivního křišťálu.

Letošní Vánoce si tak můžete dopřát ještě výjimečnější požitek z rozbalování těch nejblyštivějších a nejzvučnějších dárků. A jelikož se nejproslulejší český křišťál rád pojí s nejluxusnějším zážitkem, bylo jasnou volbou, že exkluzivním partnerem pro uvedení této novinky v globálním měřítku se nemůže stát nikdo jiný než hotel Mandarin Oriental, Prague. Tyto dvě značky pojí nejen neutuchající odhodlání směřovat k dokonalosti, ale také velmi personalizovaný vztah k našim klientům i respekt k tradici.

Bílý vánoční strom, vysoký více než 2 metry, je unikátem vytvořeným exkluzivně právě pro hotel Mandarin Oriental, Prague. Světlo, které z něj vyzařuje představuje optimismus a radost z období, které je v České republice považováno za nejdůležitější. Období radostných chvil mezi našimi nejbližšími, kdy je důležité se zastavit a radovat z toho, co máme. Strom zdobí nejen více než 100 bílo-zlatých krabic a krabiček různých velikostí, ale také nejikoničtější kousky z nápojových kolekcí Royal, Splendid, Lady Hamilton nebo Mozart, které jsou pro Moser typické a již po staletí zdobí prostřené stoly mnohých královských a šlechtických rodů, od britské královské rodiny, španělské královské rodiny až po indické máhárádžy, marocké či egyptské krále i prezidentské stoly zemí, odkud obě značky pocházejí. Moser vždy patřil a vždy bude patřit nejen k výjimečným okamžikům a oslavám, ale také ke každodenním radostem ve Vašich domovech. Protože z Moseru, díky našim bezolovnatým tajným recepturám, i voda chutná lépe.

Více z rubriky Hotely

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.