Sociální sítě
Nahoru

Objevte, jak chutná dejvické Středomoří

Jak by se vám líbilo navštívit místo inspirované cestovatelskými zážitky z měst podél Středozemního moře a zažít svěží atmosféru jižního temperamentu při sdílení tamních pochutin? S takovým konceptem přichází nová restaurace Bull & Bonito, otevřená nedávno v pražských Dejvicích. Rozmanitost a barevnost jídla přímo vybízí k ochutnání všeho, co se v menu nabízí, a ke společné radosti rozdělit se s přáteli, rodinou či kolegy.

Představte si atmosféru pobřežních městeček, útulných místních restaurací a vůni vybraných středomořských pokrmů. V tom tkví hlavní poselství nové restaurace Bull & Bonito, která ztělesňuje to nejlepší ze středomořského pobřeží. Proto zde najdete lehké a svěží pokrmy z grilovaného masa, ryb a mořských plodů, především však typickou energickou atmosféru, která povznáší společné hodování.

Rozhodně si nesmíte nechat ujít talíře ke sdílení, které jsou základem konceptu kuchyně Bull & Bonito. Tento koncept je ideální pro ochutnávání a objevování. Specialitou restaurace je prkénko s Bonito Fish Cakes – rybími koláčky se sicilským dipem, které jsou tajemstvím místní kuchyně. Ke sdíleným pochoutkám se skvěle hodí domácí focaccia podávaná s delikátní Ajo Blanco a prémiovým olivovým olejem.

Nevíte, jestli dát přednost čerstvé rybě, vyzrálému carpacciu, nebo lahodnému kuřátku? Domluvte si skupinovou řízenou degustaci a ochutnejte společně vše, co menu nabízí. Restaurace přináší především pestrost a barevnost, tudíž se při ochutnávání rozhodně nebudete nudit. Vhodným doplňkem je párování koktejlů, které reflektuje rysy vybraných pokrmů a pozdvihuje jejich chuť.

O vaše chuťové pohárky bude dobře postaráno. Středomořský koncept si žádá experty v oboru, proto v kuchyni najdete tým profesionálů včetně Jana Schánila a Martina Hrbka. Nejlepší odměnou je jim spokojený zákazník, a proto rádi zavítají mezi hosty pro zpětnou vazbu.

Restaurace se nachází v pražských Dejvicích na Evropské třídě kousek od hlavního dopravního uzlu na Letiště Václava Havla. Díky své poloze přímo vybízí jak k obchodním schůzkám s partnery, tak i k jiskrným společenským setkáním a romantickým večerům. Užijte si nezaměnitelnou atmosféru restaurace a na chvilku se v duchu přeneste do středomořské scenerie, která vás pohltí svou energií a rozmanitostí.

Více z rubriky Gastro

  • Nový wellness hotel Chalupa v srdci Šumavy

    Šumava je pohoří, které má milovníkům přírody a sportu vždy co nabídnout. Tak je to i v obci Prášily, kde nedávno...

    Marek Zelený11.2.2020
  • Sametové pohlazení k Valentýnu

    Svátek zamilovaných je ideální příležitostí pro věnování sametově jemného pohlazení, které si můžete vychutnat nejen v čisté podobě, ale i ve...

    Marek Zelený8.2.2020
  • Personifikovaná lahev Fernet Stock

    Velká porce lásky v litrovém balení s vlastním veršem či věnováním nadělá spoustu radosti. Tradiční likér Fernet Stock můžete nechat prostřednictvím...

    Marek Zelený7.2.2020
  • Valentýnský Dubliner pro zamilovaný pár

    Valentýn naladěný na jemnou romantickou notu podtrhne vždy jemná irská whiskey Dubliner, stejně jako o poznání jemnější likér na bázi irské...

    Jan Pešek5.2.2020
  • Vína z Kanady: Henry of Pelham

    Dalším, kdo se rozhodl ozvláštnit tuzemskou scénu s víny o opravdový unikát, se stala společnost Best Drink. Vsadila paradoxně na dlouhá léta...

    Jan Pešek5.2.2020
  • První limitovaná edice Makerˈs Mark

    Je to vůbec poprvé co legendární desetiletka z Kentucky Makerˈs Mark odhalila limitovanou edici lahví. Svým konceptem ztvárnění vychází ze zdařilého...

    Marek Zelený5.2.2020
  • Byznys obědy bez kompromisů

    Od pondělí do pátku je standardní dopolední otázkou na všech pracovištích, kde poobědvat. Pracujete-li v centru Prahy, máte štěstí. Existuje totiž...

    Jan Pešek4.2.2020
  • Sladké srdce pro dva

    Ve francouzském pekařství PAUL připravili letos na svátek zamilovaných limitovanou edici sladkých zákusků, které potěší nejen žaludek, ale také oči obdarovaného....

    Jan Pešek4.2.2020
  • Tamilské kari láká náročné

    Kari je původně tamilský pokrm připomínající ragú nebo možná blíže pojmenovaný eintopf. Jedná se o malé kousky surovin (masa, ryb nebo...

    Jan Pešek3.2.2020
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.
  • Villa Journal
    Villa journal je jediný časopis zaměřený na rezidenční bydlení a orientuje se na špičkové realizace, moderní architekturu a nadstandardní služby z této oblasti.