Sociální sítě
Nahoru

Objevte, jak chutná dejvické Středomoří

Jak by se vám líbilo navštívit místo inspirované cestovatelskými zážitky z měst podél Středozemního moře a zažít svěží atmosféru jižního temperamentu při sdílení tamních pochutin? S takovým konceptem přichází nová restaurace Bull & Bonito, otevřená nedávno v pražských Dejvicích. Rozmanitost a barevnost jídla přímo vybízí k ochutnání všeho, co se v menu nabízí, a ke společné radosti rozdělit se s přáteli, rodinou či kolegy.

Představte si atmosféru pobřežních městeček, útulných místních restaurací a vůni vybraných středomořských pokrmů. V tom tkví hlavní poselství nové restaurace Bull & Bonito, která ztělesňuje to nejlepší ze středomořského pobřeží. Proto zde najdete lehké a svěží pokrmy z grilovaného masa, ryb a mořských plodů, především však typickou energickou atmosféru, která povznáší společné hodování.

Rozhodně si nesmíte nechat ujít talíře ke sdílení, které jsou základem konceptu kuchyně Bull & Bonito. Tento koncept je ideální pro ochutnávání a objevování. Specialitou restaurace je prkénko s Bonito Fish Cakes – rybími koláčky se sicilským dipem, které jsou tajemstvím místní kuchyně. Ke sdíleným pochoutkám se skvěle hodí domácí focaccia podávaná s delikátní Ajo Blanco a prémiovým olivovým olejem.

Nevíte, jestli dát přednost čerstvé rybě, vyzrálému carpacciu, nebo lahodnému kuřátku? Domluvte si skupinovou řízenou degustaci a ochutnejte společně vše, co menu nabízí. Restaurace přináší především pestrost a barevnost, tudíž se při ochutnávání rozhodně nebudete nudit. Vhodným doplňkem je párování koktejlů, které reflektuje rysy vybraných pokrmů a pozdvihuje jejich chuť.

O vaše chuťové pohárky bude dobře postaráno. Středomořský koncept si žádá experty v oboru, proto v kuchyni najdete tým profesionálů včetně Jana Schánila a Martina Hrbka. Nejlepší odměnou je jim spokojený zákazník, a proto rádi zavítají mezi hosty pro zpětnou vazbu.

Restaurace se nachází v pražských Dejvicích na Evropské třídě kousek od hlavního dopravního uzlu na Letiště Václava Havla. Díky své poloze přímo vybízí jak k obchodním schůzkám s partnery, tak i k jiskrným společenským setkáním a romantickým večerům. Užijte si nezaměnitelnou atmosféru restaurace a na chvilku se v duchu přeneste do středomořské scenerie, která vás pohltí svou energií a rozmanitostí.

Více z rubriky Gastro

  • Znovuotevřená restaurace Čestr

    Jalovice a volci z českého strakatého skotu, grilování na dřevěném uhlí, dlouhé pečení v „sauně“ a současná česká kuchyně v podání...

    Jan Pešek15.10.2020
  • Uhrančivé mini dýně

    Severočeská síť Lagarto, která hosty baví ve svých kavárnách v Teplicích, Mostě a Chomutově výjimečnou nabídkou house dortů klasických, prémiových a...

    Marek Zelený12.10.2020
  • Po revolučních konjakových těstovinách Slim Pasta se hudbne

    Drtivá většina lidí konzumuje těstovinové přílohy, protože jsou běžně k dostání, chutné a jednoduché na přípravu. Často se ale lidé přílohám...

    Marek Zelený12.10.2020
  • Sezónní tasting menu

    Restaurace Nota Bene představuje nové hřející sezónní tasting menu o čtyřech chodech, které navodí v ústech české plnohodnotné nebe. Kde jinde...

    Jan Pešek8.10.2020
  • Jistota v Alcronu v podobě brunchů

    Víkendové brunche v hotelu Alcron se staly jistotou, která je v posledních týdnech více než potřebná. Kvalita, historie a vytříbený servis...

    Jan Pešek7.10.2020
  • České prémiové destiláty zabodovaly na mezinárodní soutěži

    Česká destilérka Fleret z Frenštátu pod Radhoštěm zabodovala v rámci populární International Spirits Challenge, jedné z nejvýznamnějších a nejrespektovanějších degustátorských světových...

    Marek Zelený5.10.2020
  • Řízková olympiáda v Babiččině zahradě

    Letošní podzim v Babiččině zahraně v Průhonicích je plný kulinárních zážitků. Největším hitem bude bez debat řízková olympiáda, na jejímž konci...

    Jan Pešek5.10.2020
  • Šumavská zima na Chalupě s bazénem

    Šumava je oblíbeným místem dovolených. Zvláště v zimě sněhobíle září její přednost v podobě množství pěkných svahů a běžkařských stop uprostřed...

    Marek Zelený5.10.2020
  • Fúze chutí

    Jsou jemné, vláčné, kreativní a nádherně barevné. Když se do nich zakousneme naše chuťové pohárky se roztančí. I když první zmínky...

    Jan Pešek5.10.2020
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.
  • Villa Journal
    Villa journal je jediný časopis zaměřený na rezidenční bydlení a orientuje se na špičkové realizace, moderní architekturu a nadstandardní služby z této oblasti.