Sociální sítě
Nahoru

Objevte, jak chutná dejvické Středomoří

Jak by se vám líbilo navštívit místo inspirované cestovatelskými zážitky z měst podél Středozemního moře a zažít svěží atmosféru jižního temperamentu při sdílení tamních pochutin? S takovým konceptem přichází nová restaurace Bull & Bonito, otevřená nedávno v pražských Dejvicích. Rozmanitost a barevnost jídla přímo vybízí k ochutnání všeho, co se v menu nabízí, a ke společné radosti rozdělit se s přáteli, rodinou či kolegy.

Představte si atmosféru pobřežních městeček, útulných místních restaurací a vůni vybraných středomořských pokrmů. V tom tkví hlavní poselství nové restaurace Bull & Bonito, která ztělesňuje to nejlepší ze středomořského pobřeží. Proto zde najdete lehké a svěží pokrmy z grilovaného masa, ryb a mořských plodů, především však typickou energickou atmosféru, která povznáší společné hodování.

Rozhodně si nesmíte nechat ujít talíře ke sdílení, které jsou základem konceptu kuchyně Bull & Bonito. Tento koncept je ideální pro ochutnávání a objevování. Specialitou restaurace je prkénko s Bonito Fish Cakes – rybími koláčky se sicilským dipem, které jsou tajemstvím místní kuchyně. Ke sdíleným pochoutkám se skvěle hodí domácí focaccia podávaná s delikátní Ajo Blanco a prémiovým olivovým olejem.

Nevíte, jestli dát přednost čerstvé rybě, vyzrálému carpacciu, nebo lahodnému kuřátku? Domluvte si skupinovou řízenou degustaci a ochutnejte společně vše, co menu nabízí. Restaurace přináší především pestrost a barevnost, tudíž se při ochutnávání rozhodně nebudete nudit. Vhodným doplňkem je párování koktejlů, které reflektuje rysy vybraných pokrmů a pozdvihuje jejich chuť.

O vaše chuťové pohárky bude dobře postaráno. Středomořský koncept si žádá experty v oboru, proto v kuchyni najdete tým profesionálů včetně Jana Schánila a Martina Hrbka. Nejlepší odměnou je jim spokojený zákazník, a proto rádi zavítají mezi hosty pro zpětnou vazbu.

Restaurace se nachází v pražských Dejvicích na Evropské třídě kousek od hlavního dopravního uzlu na Letiště Václava Havla. Díky své poloze přímo vybízí jak k obchodním schůzkám s partnery, tak i k jiskrným společenským setkáním a romantickým večerům. Užijte si nezaměnitelnou atmosféru restaurace a na chvilku se v duchu přeneste do středomořské scenerie, která vás pohltí svou energií a rozmanitostí.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.