Sociální sítě
Nahoru

Olomoucký The Ples odhalil svůj program

Z letošního ročníku The Ples, jehož přípravy pomalu vrcholí, nebudete chtít odejít. Hlavní událost olomoucké plesové sezony získala konkrétní kontury poté, kdy byl zveřejněn kompletní program večera, jehož mediálním partnerem se stal i magazín Top Class. Pořadatelé si od začátku příprav zakládají na tom, aby byl tento ples skutečně taneční. „Kde jinde přece využít pravidla etikety v té nejčistší formě, než na noblesním plese. Osobně nemám rád, když zprvu elegantní večer začne postupně sklouzávat k vesnické zábavě“, říká hlavní organizátor Mgr. Roman Štěpánek.

Po velkém úspěchu minulého ročníku bude i ten letošní hudebně doprovázet rozhlasový Big Band Gustava Broma. Ve druhé půli programu převezme hudební otěže kubánská kapela Dos Cubanas, která bude udávat rytmus latinsko-americkým tancům. Od návštěvy plesu se rozhodně nenechte odradit ani v případě, že byste za své taneční schopnosti ruku do ohně zrovna nedali. Na programu večera je totiž unikátní „výuka tanců“ s účastníkem soutěže Stardance, Janem Halířem, který vám přímo na parketu pomůže osvětlit správné taneční kroky. Nově nabyté zkušenosti si poté budete moci porovnat s výherci této taneční soutěže, Janem Onderem a jeho taneční partnerkou, herečkou Danou Batulkovou, kteří na The Ples rovněž vystoupí. Hlavní program doplní tančená módní přehlídka v režii známé návrhářky Sandry Švédové, jejíž modely vynesly úspěšné modelky a moderátorky.

Jakmile návštěvníci ucítí, že je nejvyšší čas dát si pauzu od tančení, v Atriu pro ně bude připraven bohatý doprovodný program. Kromě krátkých informativních vystoupení těch nejpovolanějších jmen ze světa míchaných drinků a alkoholu obecně, se můžete na památku vyfotit ve fotobudce Lukáše Navary, a přispět tak na dobrou věc. The Ples se může letos rozhodně pochlubit nejrozmanitější nabídkou cateringu. Kulinářské speciality budou nabízet restaurace M3, Kozlovna nebo hotel Zámek Velká Bystřice i další. O prvotřídní výběr alkoholu se postarají například vyhlášené olomoucké bary Osa, The Black stuff, distributor nejlepšího českého a zároveň světového vína Avitis, pivařům pak vyjde vstříc sám Plzeňský Prazdroj. Skutečně exkluzivní perličkou bude whisky Chivas Regal The Icon. Cena za jeden panák byla stanovena na 10 000 Kč, na své si tak přijdou opravdu i ti nejnáročnější návštěvníci.

Zatančit si jediný večer v roce na výjimečném plese rozhodně není událost pro vyvolené, ale pro každého, kdo se nebojí zkusit něco lehce netradičního. Neváhejte si do svého kalendáře poznačit datum 21. 2. 2020, kdy na vás bude v Regionálním centru Olomouc čekat The Ples.

Více z rubriky High society

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.