Sociální sítě
Nahoru

Grand Seiko sklonilo poctu supersportu Nissan GT-R

Svérázný Nissan GT-R na konci loňského roku oslavil už své padesáté narozeniny. Není divu, že při této příležitosti uvedl japonský ateliér Grand Seiko vskutku speciální edici chronografů postavených na základě mnoha patenty ověnčeného strojku Spring Drive, jenž si v loňském roce připomínal celé dvě dekády své existence. To byl také důvod patřičný důvod, proč vzniklo právě dvě stě individuálně číslovaných kusů.

Vyrobeny byly ve stále populárnější kombinaci keramiky s ultralehkým titanem. Absolutně fantasticky vizionářský je vzhled číselníku, který na první pohled nebudí žádnou pozornost a své propracování odhalí až při bližším prozkoumání. Jeho jemně zrnitou plochu pak dotváří sčítače chronografu a indikátor rezervy nátahu. Objednání jsou hodinky i v Čechách, a to za cenu zhruba 600 000 Kč.

Více z rubriky Chronografy

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.