Sociální sítě
Nahoru

Svatý Valentýn má své místo v Buddha Bar restaurantu

Pátek 14. února, tedy Den svatého Valentýna, je po celém světě brán jako svátek všech zamilovaných. Oslavit se jej každoročně chystá tisíce Čechů, kteří vyhledávají atraktivní menu ve svých oblíbených restauracích. Pro tento speciální večer se rozhodli zpříjemnit už tak romantické prostředí Buddha Baru o harfenistku, která bude po celý večer umocňovat atmosféru.

Mezinárodní koncept restaurace Buddha Bar kombinuje vytříbený styl panasijského kulinářského umění, hudební zážitky, perfektní servis a unikátní prostředí inspirované celým světem, zejména pak Asií. Tato fúze vytváří neopakovatelnou atmosféru, která zaručeně uchvátí všechny vaše smysly. Jedinečný je také interiér připomínající vášnivou atmosféru pařížských kabaretů.

V restauraci si můžete užít špičkovou panasijskou a pacific rim fúzní kuchyni. Ochutnáte speciality šéfkuchaře Jana Voráčka, ale i takzvané signature dishes typické pro všechny Buddha Bary ve světě. Patří mezi ně třeba oblíbený Buddha-Bar kuřecí salát, nebo černou tresku marinovanou v miso-yuzu omáčce. V Buddha Baru Prague se rádi dívají na věci jinak, a proto zde najdete také speciality sushi, upravované jak tradiční cestou, tak i dle vlastních jedinečných receptur. U všech pokrmů jsou používány ty nejlepší dostupné suroviny vybírané s velkou pečlivostí. Samozřejmostí je doporučení toho nejlepšího vína someliérem.

Více z rubriky Romantika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.