Sociální sítě
Nahoru

Svatý Valentýn má své místo v Buddha Bar restaurantu

Pátek 14. února, tedy Den svatého Valentýna, je po celém světě brán jako svátek všech zamilovaných. Oslavit se jej každoročně chystá tisíce Čechů, kteří vyhledávají atraktivní menu ve svých oblíbených restauracích. Pro tento speciální večer se rozhodli zpříjemnit už tak romantické prostředí Buddha Baru o harfenistku, která bude po celý večer umocňovat atmosféru.

Mezinárodní koncept restaurace Buddha Bar kombinuje vytříbený styl panasijského kulinářského umění, hudební zážitky, perfektní servis a unikátní prostředí inspirované celým světem, zejména pak Asií. Tato fúze vytváří neopakovatelnou atmosféru, která zaručeně uchvátí všechny vaše smysly. Jedinečný je také interiér připomínající vášnivou atmosféru pařížských kabaretů.

V restauraci si můžete užít špičkovou panasijskou a pacific rim fúzní kuchyni. Ochutnáte speciality šéfkuchaře Jana Voráčka, ale i takzvané signature dishes typické pro všechny Buddha Bary ve světě. Patří mezi ně třeba oblíbený Buddha-Bar kuřecí salát, nebo černou tresku marinovanou v miso-yuzu omáčce. V Buddha Baru Prague se rádi dívají na věci jinak, a proto zde najdete také speciality sushi, upravované jak tradiční cestou, tak i dle vlastních jedinečných receptur. U všech pokrmů jsou používány ty nejlepší dostupné suroviny vybírané s velkou pečlivostí. Samozřejmostí je doporučení toho nejlepšího vína someliérem.

Více z rubriky Romantika

  • Zima s chutí sněhobílého kokosu

    V pražské Pštrossově ulici se cukrář Roman Janeček nadále soustředí na jeden zákusek, ovšem v několika chuťových variantách. Čtyři stálé příchutě...

    Jan Pešek16.11.2022
  • Sladké srdce pro dva

    Ve francouzském pekařství PAUL připravili letos na svátek zamilovaných limitovanou edici sladkých zákusků, které potěší nejen žaludek, ale také oči obdarovaného....

    Jan Pešek4.2.2020
  • Prožijte romantickou valentýnskou večeři v SaSaZu

    Den svatého Valentýna se každoročně slaví 14. února a jak všichni víme, je to den lásky a oslavy zamilovanosti. Je proto...

    Jan Pešek21.1.2020
  • Večeře v oblacích je naplánována v Praze hned na tři víkendy v září

    Romantika nejen při západu slunce, parádní gastronomie a trocha adrenalinu. Takové jsou tři nezbytné pilíře stále oblíbenější atrakce, pro kterou se...

    Jan Pešek20.6.2019
  • Svěží menu v Babiččině zahradě

    Pestrou kolekci precizně dotažených novinek připravil pro své hosty šéfkuchař průhonické restaurace Babiččina zahrada Michal Šorf. Na novém menu zaujmou především...

    Jan Pešek1.5.2019
  • Zámecká vína, která mají duši

    Hrozny pro vína Zámeckého vinařství Bzenec si hlavní vinohradník opečovává ve vinohradech vinařských podoblastí mikulovská, znojemská a slovácká, kam patří i...

    Marek Zelený5.3.2019
  • Šampaňské MUMM v novém designu

    G.H. Mumm představuje jednoho z nejúspěšnějších výrobců šampaňského na světě, jehož produkty vynikají prémiovou kvalitou a delikátně jemnou chutí. Nyní tato...

    Jan Pešek1.2.2019
  • Útěk z civilizace: Restaurant Sequoia

    Podzim přeje zámeckým restauracím, stejně tak jako hotelovým resortům, což se v posledních letech projevuje na neuvěřitelném nárůstu kvality jejich restaurací....

    Jan Lidmaňský2.11.2018
  • Večeře v Oblacích: Romantika, gastronomie, adrenalin

    S jídlem roste chuť. Pražané i návštěvníci metropole jsou lační mimořádných zážitků. A tak není divu, že světově oblíbená atrakce v...

    Jan Pešek3.7.2018
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.