Sociální sítě
Nahoru

Dolce & Gabbana: Zachumlaná pocta řemeslům

Legendární návrhářské duo opět zazářilo. Tentokrát na milánském týdnu módy, kde představilo „Fall Winter 2020 Men’s Collection“, jejímž hlavním poselstvím byla oslava řemeslům a dědictví generací.

Zároveň vyslala celému módnímu světu, ale především konkurenci jasný signál, že podle něj půjde v nadcházejícím sychravém počasí o jediné – o to se pořádně zachumlat. Za důležité materiály totiž označila tvíd, samet či vlnu. Vše v jemných, oku lahodících barvách a postavě lichotících střizích.

Aby oslava tradičních a poctivých řemesel nebyla jen „naoko“, vsadila dvojice u jednotlivých modelů především na detaily, jež nesly známky opotřebení a fyzické práce. Neopomněla ani variabilitu – co outfit, to odlišná sociální třída. Návštěvníci proto mohli spatřit květináře, pastýře či obchodníky.

 

 

 

Více z rubriky Móda

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.