Sociální sítě
Nahoru

Pizza Coloseum podpoří Nadaci Krása pomoci Taťány Gregor Brzobohaté

Po celém Česku se na stolech 15 restaurací Pizza Coloseum znovu objeví speciální sezónní menu. Od 3. února bude možné v Praze, Ostravě, Brně, Teplicích a Českých Budějovicích ochutnat jídla z typicky italské nabídky vytvořené týmem šéfkuchaře Marka Rauvolfa. Tentokrát ale z každého hlavního chodu poputuje celých 50 Kč na podporu Nadace Krása pomoci, která pomáhá českým seniorům.

Sezónní menu servírují restaurace Pizza Coloseum čtyřikrát v každém roce. Letošní jarní nabídka je charitativní, v dalších měsících pak návštěvníky čeká sezóna chřestu, letního grilování a podzimních jídel. „Italská gastronomie není jen o zajímavých ingrediencích a chutích, ale hlavně o setkávání s lidmi. Ke každému jídlu během dne se sejdou přátelé nebo členové rodiny, povídají a debužírují. My chceme zákazníkům zprostředkovat i tento pocit alespoň tak, že z každého pokrmu přispějí na kvalitní život těm, co by v našich rodinách měli zaujímat první místo, tedy seniorům,“ představuje spolupráci Jan Mužátko, majitel sítě restaurací Pizza Coloseum, která letos oslaví 25 let na trhu. Ve speciálním menu ochutnají milovníci italské kuchyně špenátový krém, k hlavnímu jídlu pražené gnocchi s krémem z pečeného lilku, kuskus s červenou řepou a krémovým kozím sýrem nebo grilované kuřecí prso se salátem Waldorf. Sladkou tečkou je bezlepkový čokoládovo-tvarohový řez s višňovou omáčkou. Ceny za hlavní chod se pohybují mezi 200 a 300 Kč.

Moc si vážím spolupráce s Pizza Coloseum, jež nám pomůže finančně podpořit služby, které poskytujeme seniorům,“ říká ke spolupráci se značkou Taťána Gregor Brzobohatá, zakladatelka Nadace Krása pomoci. „Například téměř devadesátileté paní Ireně již pět let pomáháme řešit každodenní drobné trable, kterým by jinak musela čelit úplně sama,“ vypráví Taťána a vyjmenovává, že s ní nadace řeší nejen návštěvy lékaře a pomoc s vyřízením příspěvků na péči či osobní asistenci, ale třeba také rozbité topení nebo vůbec trávení volného času.

Více z rubriky Gastro

  • Znovuotevřená restaurace Čestr

    Jalovice a volci z českého strakatého skotu, grilování na dřevěném uhlí, dlouhé pečení v „sauně“ a současná česká kuchyně v podání...

    Jan Pešek15.10.2020
  • Uhrančivé mini dýně

    Severočeská síť Lagarto, která hosty baví ve svých kavárnách v Teplicích, Mostě a Chomutově výjimečnou nabídkou house dortů klasických, prémiových a...

    Marek Zelený12.10.2020
  • Po revolučních konjakových těstovinách Slim Pasta se hudbne

    Drtivá většina lidí konzumuje těstovinové přílohy, protože jsou běžně k dostání, chutné a jednoduché na přípravu. Často se ale lidé přílohám...

    Marek Zelený12.10.2020
  • Sezónní tasting menu

    Restaurace Nota Bene představuje nové hřející sezónní tasting menu o čtyřech chodech, které navodí v ústech české plnohodnotné nebe. Kde jinde...

    Jan Pešek8.10.2020
  • Jistota v Alcronu v podobě brunchů

    Víkendové brunche v hotelu Alcron se staly jistotou, která je v posledních týdnech více než potřebná. Kvalita, historie a vytříbený servis...

    Jan Pešek7.10.2020
  • České prémiové destiláty zabodovaly na mezinárodní soutěži

    Česká destilérka Fleret z Frenštátu pod Radhoštěm zabodovala v rámci populární International Spirits Challenge, jedné z nejvýznamnějších a nejrespektovanějších degustátorských světových...

    Marek Zelený5.10.2020
  • Řízková olympiáda v Babiččině zahradě

    Letošní podzim v Babiččině zahraně v Průhonicích je plný kulinárních zážitků. Největším hitem bude bez debat řízková olympiáda, na jejímž konci...

    Jan Pešek5.10.2020
  • Šumavská zima na Chalupě s bazénem

    Šumava je oblíbeným místem dovolených. Zvláště v zimě sněhobíle září její přednost v podobě množství pěkných svahů a běžkařských stop uprostřed...

    Marek Zelený5.10.2020
  • Fúze chutí

    Jsou jemné, vláčné, kreativní a nádherně barevné. Když se do nich zakousneme naše chuťové pohárky se roztančí. I když první zmínky...

    Jan Pešek5.10.2020
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.
  • Villa Journal
    Villa journal je jediný časopis zaměřený na rezidenční bydlení a orientuje se na špičkové realizace, moderní architekturu a nadstandardní služby z této oblasti.