Decor | 30.1.2020 | Marek Zelený

Nevšední balicí papíry lákají stále více

Říká se, že se láska sdílením násobí. Toho si je evidentně vědoma i česká značka originálních a ekologických balících papírů BE NICE, která proto připravila valentýnskou kolekci s názvem „Z LÁSKY“.
V nabídce jsou kromě klasických balících papírů, také krabičky ve dvou velikostech. Nechybí ani krásná přáníčka, jmenovky a samolepky. Pokud chcete z lásky obdarovat více lidí, je pro vás připravená celá balící sada, která obsahuje vše zmíněné a navíc ještě barevně ladící provázky, kterými balíčky vkusně převážete.

Ilustrace jsou z dílny Báry z Nikolajky, která vytvořila poetický design s motivy srdíček, ptáčků a květin. Balící sady jsou vyrobené z kvalitního recyklovaného papíru a jsou nejen krásné, ale i praktické. Balicí papír je na spodní straně potištěný mřížkou tak, aby se snadno a rovně stříhal. Krabičky na dárky se zase dají velmi jednoduše složit a pojmou i nepravidelné nebo měkké dárky, které se jinak těžko balí.

Související články
reklama
Nenechte si ujít další zajímavé články
Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz