Sociální sítě
Nahoru

Nevšední balicí papíry lákají stále více

Říká se, že se láska sdílením násobí. Toho si je evidentně vědoma i česká značka originálních a ekologických balících papírů BE NICE, která proto připravila valentýnskou kolekci s názvem „Z LÁSKY“.

V nabídce jsou kromě klasických balících papírů, také krabičky ve dvou velikostech. Nechybí ani krásná přáníčka, jmenovky a samolepky. Pokud chcete z lásky obdarovat více lidí, je pro vás připravená celá balící sada, která obsahuje vše zmíněné a navíc ještě barevně ladící provázky, kterými balíčky vkusně převážete.

Ilustrace jsou z dílny Báry z Nikolajky, která vytvořila poetický design s motivy srdíček, ptáčků a květin. Balící sady jsou vyrobené z kvalitního recyklovaného papíru a jsou nejen krásné, ale i praktické. Balicí papír je na spodní straně potištěný mřížkou tak, aby se snadno a rovně stříhal. Krabičky na dárky se zase dají velmi jednoduše složit a pojmou i nepravidelné nebo měkké dárky, které se jinak těžko balí.

Více z rubriky Decor

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.