Sociální sítě
Nahoru

HANZU přináší úžasné barvy a chutě asijské kuchyně

Oblíbená pražská Asian Fusion restaurace SaSaZu představuje svojí sestru HANZU. Nová restaurace, umístěná přímo v centru Prahy, přináší sofistikované kulinářské umění šéfkuchařů Andyho Tana a Robberta van den Berga, v kombinaci s energií velkoměsta. V pátek a sobotu v restauraci vystupují DJs a tak si po úžasné večeři můžete dát jeden ze signature koktejlů a užít si urban atmosféru, kterou HANZU přináší.

HANZU, jakožto mladší sestra SaSaZu kombinuje skvělou Asian Fusion kuchyni s jihoamerickými vlivy a ve spojení s energií velkoměsta nabízí neopakovatelný zážitek. HANZU přináší nové trendy z kulinářských metropolí světa a nabízí hostům trendy prostředí s tím nejlepším jídlem.

Stejně jako SaSaZu, které nabízí Asian Fusion na úrovni fine dining, je Hanzu o barvách, chutích a neuvěřitelných kombinacích asijské street kuchyně se sofistikovanými postupy a metodami francouzské kuchyně. Objevují se ale i vlivy z jiných světadílů a to hlavně současný trend kulinářského světa, mix japonské a peruánské kuchyně nazvaný Nikkei cousine. V HANZU také můžete vyzkoušet populární čínské knedlíčky dim sum v moderním pojetí, opět ovlivněné Asian Fusion konceptem.

HANZU nabízí kromě a la carte menu také speciální obědové menu. Ochutnat můžete například tradiční japonské DONBURI 丼, nebo-li misku s rýží, masem nebo rybou a zeleninou, doplněnou o miso polévku, pošírované vajíčko a nakládanou zeleninu. Menu také nabízí miso polévku doplněnou o špíz s lososem, kuřetem nebo hovězím masem nebo salát s kuřetem Teriaky.

HANZU znamená v japonštině ruce. Název byl vybrán tak, aby nejlépe vyjadřoval podstatu restaurace. Veškeré pokrmy jsou připravovány ručně z těch nejlepších surovin a s péčí a láskou šéfkuchařů a kuchařů. V HANZU jste opravdu v těch nejlepších rukou.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.