Sociální sítě
Nahoru

Fascinující parfém Liu Jo Glam

Díky své chvějivě hravé kompozici je nová dámská vůně Liu Jo Glam okouzlující společnicí moderní dynamické ženy. Nepřehlédnutelná zlato-červená krabička zdobená originální perforací napovídá mnohé o jiskřivé osobitosti vůně ve svém nitru. Neméně výrazný flakón v sofistikovaném korálovém odstínu pak reflektuje jednu z nejžádanějších barev aktuální módní kolekce Liu Jo pro jaro/léto 2020. Příjemně oblý tvar flakónu spolu s energií sálajícím odstínem bude doslova volat po tom, aby svým obsahem rozjasnil váš nový den a naladil vám úsměv na rtech.

50 ml Liu Jo Glam bude k dostání za 990 Kč exkluzivně ve FAnn parfumeriích

Liu Jo Glam je moderní interpretací chyprových parfémů. Inspirovala se zářivými, přirozeně ženskými tóny korálových útesů v tropických mořích, které působí jako magické podvodní zahrady. Úvod se otevírá svěžím ohňostrojem grapefruitu a červeného rybízu doplněných vibrujícím akordem zázvoru. Tak, jako pomaličku dorůstají korály, se nenápadně rozvíjí srdce složené z opulentních pivoněk, sofistikovaného jasmínu a smyslné frézie. Okouzlení završuje v samém závěru svůdná nóta ambry, vetiveru a ryzího pižma. Výsledkem je nezaměnitelná vůně vyzařující sebevědomou eleganci a vitalitu.

Díky svému svěže barevnému vzhledu a lehké, žensky svůdné tónině je Liu Jo Glam dokonalou vůní pro pozitivní a neodolatelně žádoucí ženu.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.