Sociální sítě
Nahoru

Zářivý Cartier: Nerostné bohatství je věčné

Jedinečné a vskutku netradiční manželství. Přesto nečekaně úspěšné. Přesně v tomto duchu prezentuje Cartier svou úspěšnou kolekci „Magnitude Collide“, v níž se snoubí drahé a tvrdé zdobné kameny s jedinečnou odbornou technikou.

Fascinace nerostným bohatstvím nebere konce. A Cartier na něj vsází všechny karty. Na výběru jednotlivých kamenů se podílí řada renomovaných odborníků. Ti nejen, že rozpoznají jedinečnost daného kusu, pozornost věnují také unikátním světelným efektům, osobitým tvarům či netradičním barvám.

A výsledek? Zatímco diamanty poskytují rutilovému křemeni šmrnc a oslnivý lesk, smaragd svou zelení podtrhuje smyslnost křišťálu a safír rozehrává podmanivou symfonii v kombinaci s opálem. Jako kdyby všechnu práci políbila duha. V šestici podmanivých modelů, nesoucí hvězdná jména – Aphélie, Théia, Équinoxe, Yuma, Soreli a Zemia, si každá žena vybere ten svůj, který povzbudí každé její já.

 

 

Více z rubriky Drahé Kameny

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.