Sociální sítě
Nahoru

Techno-beauty Valentýn

Hledáte ideální dárek k Valentýnu a růže už jsou pro vás ohranou písničkou? Darovat můžete i výjimečnou péči, díky které získáte krásnou a prozářenou pleť. Vybrali jsme pro vás několik zajímavých tipů, které ocení muži pro jejich vyspělou technologii a ženy pro jejich vzezření.

FOREO UFO (5 499 Kč): Zapomeňte na klišé a užijte si Valentýna tím nejlepším možným způsobem – dopřejte si ideální péči s vyspělou technologií. Inteligentní maska UFO transformuje mdlou a unavenou pleť do zářivého vzhledu za pouhých 90 vteřin pomocí kombinace špičkových švédských technologií a korejských textilních masek. Světelná LED terapie, T-Sonic pulzace, termoterapie a kryoterapie se snoubí pro skvělý zážitek na wellness úrovni.

HODINKY CARL F. BUCHERER (223 000 Kč): Rodinná značka vdechla ocelovým Patravi ChronoDate nového ducha. Jejich technické srdce s chronografem a velkou indikací data zjemnila využitím pastelových barev, ve kterých je vyveden vždy číselník a v odpovídajícím odstínu vždy i řemínek z aligátora. Sněhově bílou a zasněně modrou doplňuje také lehký růžový odstín, který zvýrazňuje i 56 brilianty tvořená diamantová linka lemující mírně zkosenou hranu 40mm pouzdra.

FOREO UFO MASKA – BULHARSKÁ RŮŽE (549 Kč): Růže je velkou klasikou, rok 2020 vyžaduje inovaci. Nově může růže vykouzlit nejen úsměv na Vaší tváři, ale také dokáže zkrášlit Vaši pleť. Nechte se okouzlit UFO aktivovanou maskou s ingrediencí bulharské růže, která po spárování s přístrojem UFO poskytne pleti výjimečnou péči pro umocnění prozáření a hydrataci. Tato luxusní maska je bohatá na výjimečný mix cukrů a přírodních olejů z růžových květů a má i antioxidační účinky. Obdarujte své blízké nejlepší kvalitou pleti jejich života.

FOREO LUNA mini 3 (4 290 Kč): Darujte dokonalou pleť díky LUNA mini 3 – dosud největší inovace FOREO s jedinečnými funkcemi včetně 30vteřinového režimu „Glow Boost“ a funkce „Find My LUNA“. Tento miniaturní ale zároveň velmi účinný kartáček ovládaný aplikací je ideální pro čištění pleti na cestách. Jedná se o vylepšenou variantu nejprodávanějšího produktu FOREO všech dob – LUNA mini 2. Obě varianty LUNA odstraní z pleti až 99,5% nečistot, olejů a potu pro dosažení svěží a zářivé pleti právě včas pro dnešní speciální den.

FOREO ISSA 2 (4 495 Kč): FOREO ISSA 2 je sonický zubní kartáček nové generace vyrobený z ultra hygienického zdravotnického neporézního silikonu. Je založen na technologii sonického pulzování a elegantním designu, díky čemuž přináší vysoce efektivní způsob ústní hygieny rovnou do vaší koupelny. Nabízí 16 různých rychlostí i vestavěný časovač k prevenci příliš dlouhého čištění. USB nabíjení zaručuje až 365 dní do dalšího nabití, je tedy ideálním společníkem při cestování. Valentýnské dárky nemusí být jen růžové, ale i praktické.

HODINKY BOUCHERON (102 000 Kč a 375 000 Kč): Edice Reflet je nenápadnou stálicí světa dámských hodinek. Vždyť na trhu už jsou déle než 70 let, nicméně pro své drobné proporce často přehlížené. Splynou snadno s řemínky, se kterými je jejich existence úzce spjatá. Nabízejí totiž možnost jejich snadné výměny pouhým vysunutím, což se v průběhu let ukazuje jako geniální. Velmi snadno tak lze sladit ocelové či zlaté hodinky s outfitem a přesto nenarušit art deco vzezření zrcadlící styl Louise Boucherona.

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.