Sociální sítě
Nahoru

Christian Louboutin zavítá do Prahy

Nadcházející týden módy, Mercedes-Benz Prague Fashion Week, který bude probíhat od 13. do 20. března, tentokrát nabídne návštěvníkům vůbec poprvé dvě stage a do Prahy také přiláká jednoho z vůbec nejznámějších návrhářů bot, Christiana Louboutina.

Tvůrce ikonických střevíčků s červenou podrážkou přijede v rámci hlavního programu týdne módy shlédnout dokumentární film Christian Louboutin, boty jako umění. Dokument o jeho světě a přístupu k tvůrčí práci bude mít premiéru ve čtvrtek 19. března v Divadle Royal a později bude také uveden Českou televizí.

Zázemím pro dvě stage plné módních přehlídek se tentokrát v rámci týdne módy stane areál kláštera sv. Gabriela na Smíchově. Kompletní program týdne módy a podrobnosti k jednotlivým akcím najdete na www.mbpfw.cz, vstupenky už jsou v prodeji a zakoupit je můžete na webu www.goout.net

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.