Sociální sítě
Nahoru

Sladké srdce pro dva

Ve francouzském pekařství PAUL připravili letos na svátek zamilovaných limitovanou edici sladkých zákusků, které potěší nejen žaludek, ale také oči obdarovaného.

V nabídce je nádherně zdobený jahodový Eclair pro zamilované nebo tartaletka s exkluzivní růžovou Ruby čokoládou. Ideálním způsobem, jak zakončit romantickou valentýnskou večeři pro dva jsou pak křehká srdce z lineckého těsta se šťavnatým ovocem.

Oslava dne svatého Valentýna je příležitostí, jak dát najevo svou náklonnost komukoli, kdo je vám blízký. Pokud vám nestačí slova, vyjádřete své pocity netradiční valentýnkou – ovocnou tartaletkou ve tvaru srdce a velikosti tak akorát pro dva. Dvojnásobnou porcí lahodného krému a sladkých malin nebo jahod ve stylovém tvaru srdce uděláte radost nejen svému partnerovi, ale i kamarádce, mamince nebo milé kolegyni.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.