Sociální sítě
Nahoru

555 chronografů Edox pro fanoušky rallycrossu

Ve světě motoristického sportu není nic tvrdšího než rallycross, kde člověk a stroj musí pracovat jako jeden – proti hodinám, proti soupeřům a proti všem elementům. Pouze ti nejlepší a nejvíce soustředění řidiči mohou zvítězit. A právě tento nepřekonatelný duch inspiroval švýcarskou privátní značku Edox, oficiálního partnera FIA World Rallycross Championship.

Nejlepší řidiči očekávají od svého vybavení a nové limitované edice Edox jen to nejlepší, a tak je Chronorally X-Treme Pilot, limitovaný pro celý svět 555 kusy, je perfektním doplňkem pro měření času Stejně jako automobily ve světě Rallycrossu, tak robustní chronograf Chronorally je opravdu krásný „stroj“.

Je velký a odvážný – disponuje pouzdrem z titanu o průměru 48 mm a navíc je nabitý řadou funkcí, jako je chronograf, velké datum či retrográdní indikace data vycházející z quartzového strojku interně označovaného jako Caliber 38s.

Kultovní, předimenzovaná tlačítka na pozici 2 a 4 umožňují uživateli, a to i s řídicími rukavicemi, měřit časy kol s vynikajícími hodnotami přesnost. Zeleno-žlutý číselník, evokující ovládání rally vozu na přístrojové desce, nabízí i tachymetr doplňující chronograf pracující s přesností na desetinu sekundy. Povlakování ruček a indexů pomocí luminiscence zajišťuje skvělou čitelnost i za šera.

Chronorally X-Treme Pilot váží pouze 130 gramů, jsou odolné vůči vodě do 100 metrů a mají robustní safírové sklíčko. Modelem pokračuje značka Edox v dlouhé sáze propojení se světem automobilových sportů, ať už na asfaltu, špíně, písku nebo sněhu. Cena hodinek byla stanovena na 40 900 Kč, přičemž dostupné mají být zhruba během měsíce.

Více z rubriky Chronografy

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.