Sociální sítě
Nahoru

Jaké je tajemství vždy zářivé pleti zpěvačky J-Lo?

Superbowl a jeho úžasná atmosféra rychle přijde a zase zmizí, ale „efekt J-Glow“ zůstává – říká švédská skintech značka FOREO. Po fenomenálním nedělním vystoupení J-Lo a Shakiry se svět již nezabývá konečným výsledkem a hledá tajemství krásy těchto krásek.

Studie prokazují, že lidé latinskoamerického původu stárnou pomaleji než jiné etnické skupiny. Existuje však řešení i pro ty z nás, kteří nejsme tak geneticky vybaveni. J-Lo je velkým zastáncem kokosového oleje pro hydrataci pleti a nyní existuje způsob, jak využít potenciál této vysoce vyživující ingredience v každodenním životě snadno a rychle.

Vyživující maska s obsahem kokosového oleje od FOREO představuje hydratační oázu z kokosového oleje a kokosové vody. Při spárování s revolučním zařízením UFO jsou ingredience aktivovány termoterapií, LED světlem a T-sonickými pulzacemi, aby se vstřebaly do pleti během pouhých 90 vteřin. Spojení špičkové technologie a vyživujících přírodních ingrediencí obnovuje vzhled mdlé a unavené pleti a zanechává ji prozářenou a hloubkově hydratovanou.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.