Sociální sítě
Nahoru

Louis Vuitton s tváří plachetnice

Jedná se už o sedmý počin v Osace a třetí Maison v Japonsku. Nový čtyřpodlažní Louis Vuitton Maison Osaka Midosuji však překonal všechna očekávání. Poprvé své majestátní brány otevřel 1. února. A okamžitě si získal plnou pozornost fascinovaných milovníků módy.

Působivá kolébka plná jedinečného designu z dílny Louis Vuitton vznikla ze spolupráce architektů Juna Aokiho a Petera Marina. Kromě nenapodobitelných kousků však nabídne ještě něco navíc. Něco, to tu dosud nebylo – totiž střešní restauraci a na ni navazující kavárnu. To vše pod vedením zkušeného šéfkuchaře jménem Yosuke Suga.

Aoki přitom nespolupracuje s hvězdnou značkou poprvé. Ikonické obchodní domy pro ni totiž tvoří po celém světě. K Aokiho nejznámějším počinům patří New York Fifth Avenue Maison. V Osace však jeho design inspirovaly plachty tradičních japonských lodí Higaki-Kaisen. Interiérem naproti tomu prostupuje vzdušnost a dostatek přirozeného světla, jež má navodit uklidňující atmosféru.

 

Více z rubriky Butiky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.