Sociální sítě
Nahoru

Personifikovaná lahev Fernet Stock

Velká porce lásky v litrovém balení s vlastním veršem či věnováním nadělá spoustu radosti. Tradiční likér Fernet Stock můžete nechat prostřednictvím portálu alkohol.cz vyhotovit s personifikovanou etiketou, která potěší nejen k Valentýnu, ale i jako poděkování, k narozeninám a dalším výročím.

Tradiční hořkobylinný likér milují Češi od roku 1927, kdy pod rukama Lionella Stocka vznikl díky porušení džentlmenské dohody jeho konkurentem Bernardinem Brancou. Do té doby Lionello vyráběl pouze vinné destiláty a bylinné likéry přenechal na Brancovi. Branca se však nedočkal takové slávy, jako Lionello, který po otevření sejfu s rodinnou recepturou fernetu vytvořil unikátní likér obsahující 14 bylin z celého světa. Tradiční receptura se nezměnila a nezměnil se ani řemeslný přístup k nejoblíbenějšímu českému hořkobylinnému likéru. Ač je převlečený do nové lahve, zůstává to stále stejný Fernet Stock, který milujeme v čisté podobě i v legendárním drinku Fernet Stock Bavorák.

Více z rubriky Domácí bar

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.