Sociální sítě
Nahoru

Gucci 1977 je zpět

Stačilo, aby kreativní ředitel Gucci, Alessandro Michele, sáhl do firemních archivů a zrodila se ikona. Znovu. Podruhé. A to hned v sedmi barevných provedeních. Legendární tenisky 1977 jsou zpět. Odoláte?

Vylepšený model se tentokrát představuje v kotníčkové verzi. A stejně jako v další, dekádami úspěšné kolekci, je možné i tentokrát spatřit roztomilého Mickey Mouse. Obuv je vhodná jak pro muže, tak ženy a na své si přijde opravdu každý. Ať už zvolí motivy inspirované právě světem Disney nebo se pustí do světa monogramů.

Pro milovníky jednoduchosti jsou však připraveny i jednobarevné kousky. K dostání tenisky v tmavě i světle modré nebo tmavě zelené s jasně oranžovým pogumováním. Kdo raději spoléhá na střídmost, může zvolit příjemnou krémovou barvu a zelené „orámování“. V současnosti je možné legendu sehnat na oficiálních stránkách Gucci. Cena se pohybuje mezi 12 000–14 000 Kč.

Více z rubriky Móda

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.