Sociální sítě
Nahoru

Múza Versailles již zítra!

Renomovaný vokálně-instrumentální soubor Victoria Ensemble a skupina historického tance En Garde! se již zítra v 19:30 v půvabných prostorách Letního refektáře Strahovského kláštera sejdou v unikátním představení Múza Versailles, v němž představí hudební a pohybové umění francouzského baroka. Pochopitelně tak zazní skladby významných barokních skladatelů, jako je J. B. Lully, M. R. Delalande nebo M. Lambert.

Přijměte pozvání do barokního Versailles, které za vlády „krále Slunce“ Ludvíka XIV. hýřilo tancem, krásou a zábavou. Představení je v pořadí třetím koncertem pražské abonentní sezóny 2019/2020 souboru Victoria Ensemble. Závěrečný čtvrtý koncert je na programu 18. června a zpěvačka Viktorie Dugranpere při této příležitosti vynese unikátní šaty z notového papíru, které vytvořila Jana Baborová.

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.