Sociální sítě
Nahoru

Foreo investuje zpět do žen, a to ve velkém

Švédská skintech značka FOREO si během letošního Mezinárodního dnu žen klade otázku: “Pokud byste mohla proměnit svět v krásnější, udělala byste to?” V případě, že je Vaše odpověď na tuto otázku ano, značka FOREO, jejíž touhou je udělat svět nejen krásnějším a mladistvějším, dává ženám po celém světě možnost to splnit.

Vladimir Cuturilo, generální manažer FOREO Eastern Europe říká: „Ve FOREO milujeme příběhy a chceme obohatit životy našich zákazníků tím, že je učiníme šťastnějšími a mladistvějšími. Inspirujeme se životy našich zákazníků každý den a #PayItForwardWithFOREO je o propojování žen po celém světě a sdílení příběhů radosti, moudrosti, inspirace a síly. Pevně věříme, že spolu můžeme udělat svět krásnějším místem a vše začíná pouhým poděkováním.

#PayItForwardWithFOREO umožňuje poděkovat ženám za roky moudrosti, inspirace a podpory, která se předává od počátku věků z generace na generaci, ze ženy na ženu a utváří dnešní obraz krásy.

Pro zúčastnění je potřeba jednoduše nominovat ženu, která významně ovlivnila váš život, podělit se o váš příběh spojený s touto ženou a FOREO se postará o ostatní – obdaruje nominovanou ženu přístrojem LUNA mini 2 (v hodnotě přibližně 3 000 Kč) jako poděkování za to, že dělá svět krásnějším.

FOREO je na trhu 7 let, ale značka nevznikala pouze během těchto let – každý produkt v portfoliu má svůj příběh. Od původní LUNY, která je inspirovaná neúspěšným dárkem k výročí manželce zakladatele, až po ISSU jako výsledek podezření, že si děti nečistí dostatečně zuby. Každý kousek FOREO technologie, jež dnes držíte v ruce, je výsledkem mnoha let sdílené moudrosti, předávané z generace na generaci žen po celém světě,” dodává Cuturilo.

Kampaň bude probíhat od 1. do 8. března 2020 v zúčastněných zemích, do kterých po boku Švédska, Německa, Maďarska či Polska nechybí ani České republika

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.