Sociální sítě
Nahoru

Špičkové ubytování v Praze? Žádný problém!

Hotelová síť Le Hotels Group aktuálně provozuje již šest designových hotelů umístěných v těsné blízkosti nejznámějších historických památek staré Prahy. Na to, aby prosperovaly, a hosté se do nich vraceli, dohlíží už devět let generální ředitel, Ing. Petr Lžičař. Dohromady jde o téměř 1300 pokojů a konferenčních prostor, které pojmou až 1400 osob. Součástí hotelů jsou také pětihvězdičkové restaurace, které pracují s lokálními surovinami a disponují zajímavým vinným lístkem, a ve kterých je také možné uspořádat oslavy, rauty či jiné společenské akce.

Grandior Hotel Prague v ulici Na Poříčí nabízí 393 pokojů v moderním designu a oproti ostatním hotelům vyniká působivým lobby s barem a skleněným dekorem. Hotel Grandium Prague se zase nachází v těsné blízkosti Václavského náměstí, Národního muzea a Státní opery a oslňuje designem v odstínech světle zelené, šedé a hnědé barvy, navíc vyniká klidnou atmosférou a restaurací InGarden Noodles.

V jedné z nejatraktivnějších lokalit je umístěn hotel Grand Majestic Plaza – jen pár kroků od obchodního centra Palladium a Obecního domu. Hotelová restaurace Atrium je komornějším a klidnějším místem, kde se v centru Prahy dobře najíst.

Hotel Majestic Plaza se skládá ze dvou propojených historických budov, pokoje jsou zařízeny ve stylu biedermeier, který evokuje 19. století, a art deco, tedy období první republiky. Restaurace Glera nabízí jen dvacet míst, tedy ničím nerušený zážitek ze stolování.

Budova hotelu Élite má dlouhou a bohatou historii, která sahá až do 14. století, a díky důkladné renovaci teď poskytuje romantické útočiště v samotném srdci Prahy.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.