Sociální sítě
Nahoru

Beefeater rozšířil své portfolio ginů

Na scénu ochucených ginů, které se díky své svěžesti, rozmanitosti a všestrannosti těší neustále rostoucí popularitě u nás i ve světě, přichází osvěžující novinka s příchutí červených pomerančů Beefeater Blood Orange. Tento nejnovější počin světově nejoceňovanější ginové značky Beefeater London je inspirovaný pomerančovým ginem, který v roce 1876 vyrobil zakladatel značky James Burrough. Kombinuje v sobě výrazné citrusové tóny krvavě červených pomerančů s klasickou chutí jalovce a citronu ginu Beefeater Dry. Výsledkem je dokonale vyvážený moderní gin s hořkosladkou šťavnatou chutí a jasně zářivou barvou.

Nejlépe Beefeater Blood Orange (499 Kč/0.7 l) chutná v osvěžujícím drinku Beefeater Blood Orange & Tonic.

Po velmi úspěšné růžové interpretaci Beefeater Pink přichází na český trh nový ochucený gin Beefeater Blood Orange, který staví na dlouhé historii experimentování, díky níž zakladatel značky Beefeater James Burrough vyrobil svůj první Orange Gin za použití pomerančů z londýnského ikonického ovocného trhu Covent Garden.

Dnes je Beefeater Blood Orange odborně vyráběn v Londýně pod dohledem zkušeného master distillera Desmonda Payna MBE, světového průkopníka v odvětví moderního ginu. Jeho základem je klasický gin Beefeater Dry, do něhož se po destilaci přidávají přírodní esence červených pomerančů. „Stejně jako náš zakladatel James Burrough, který vytvořil svůj první pomerančový gin pro soudobé milovníky ginu před téměř 150 lety, jsme i my vyrobili tento svěží gin s výraznou chutí pro ty, kdo milují koktejly a ocení vábivé citrusové aroma s výraznou chutí a úžasnou barvou,“ dodává k novému pomerančovému ginu Beefeater Blood Orange Desmond Payne.

Beefeater Blood Orange má výraznou barvu krvavě červeného pomeranče, která zůstává zachována i po smíchání s tonicem. Gin se vyznačuje svěží citrusovou vůní s dominantními tóny hořkého pomeranče. Hořkosladká chuť šťavnatého červeného pomeranče nechává vyniknout ginovým tónům jalovce a anděliky s dlouhým a bohatým závěrem.

Více z rubriky Domácí bar

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.