Sociální sítě
Nahoru

Snadné cestování s novým zavazadlem Montblanc

Pražský butik Montblanc rozšiřuje svůj sortiment o nové lehké kufry navržené nejen pro obchodní cestující, kteří hledají funkční a zároveň elegantní řešení.

Jakákoliv destinace nebo cesta vám otevírá možnosti svobody cestování a dává příležitost prozkoumat nové perspektivy a svět nezapomenutelných zážitků. Zatímco dovolená může osvěžit tělo a mysl, služební cesty přinášejí nezapomenutelné pohledy a slibují obohacující setkání. Vedle práce je to také o zážitcích z jiných míst, proniknutí do místní kultury a proměně každého možného okamžiku v dobrodružství. Pro taková dobrodružství, je nová kolekce kufrů Montblanc #MY4810 LIGHT ideálním společníkem. Zavazadla jsou pevná, mají energický a funkční design s nápaditě lesklým povrchem.

Lehké a efektivní zavazadlo #MY4810 LIGHT je spolehlivý a nezbytný doplněk každého moderního cestovatele či neohroženého dobrodruha. Černý polykarbonátový exteriér se vyznačuje lemovaným designem a výrazným lesklým povrchem. Kolečka kufru s kuličovými ložisky jsou velmi tichá a mohou se otáčet kolem své osy. Kufr má nastavitelnou rukojeť, kterou si můžete prodloužit nebo zkrátit dle své potřeby. Kožený povrch rukojeti je příjemný pro pohodlné držení a pohyb s kufrem. Balení kufru usnadňují dvě jednoduché přihrádky uzavíratelné zipem.

Ať už je to pracovní cesta, víkendový relax nebo epická pouť do vzdálených míst Montblanc nabízí sortiment ve třech různých velikostech, které splňují potřeby všech typů cestujících: kompaktní, kabinový a střední. Kompaktní a kabinové velikosti jsou vybaveny tří stupňovým systémem rukojeti, zatímco střední velikost je vybavena dvoustupňovým systémem rukojeti. Každý kufr si můžete opatřit visačkou, která je dostupná ve třech barvách (černá, modrá, červená).

Cestovní společníci Montblanc zaručují spolehlivost, flexibilitu a vysokou funkčnost, kterou obchodní cestující a dobrodruzi očekávají, aby se mohli soustředit na to, co je skutečně důležité: znovu spojení se světem a nalezení nových zážitků.

Více z rubriky Módní doplňky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.