Sociální sítě
Nahoru

Kdo si žije v největším luxusu? MMA bojovníci, obchodníci s kryptem a nebo hráči počítačových her?

K velkým penězům a životu v luxusu se dá v dnešní době přijít mnoha různými způsoby. Někdo může být extrémně chytrý a podnikavý, jiný může mít toho správného obchodního ducha a vědět kdy nakoupit a kdy prodat a dalšímu třeba stačí se umět dobře prát nebo dokonce jen sedět u počítače a hrát hry. Na první pohled to zní, že je to vše snadné, ale omyl všichni, kteří chtějí těmito způsoby přijít k luxusu, se opravdu hodně nadřou.

Možná tím „nejjednodušším“ způsobem, jak žít v luxusu, je obchodovat s kryptoměnami. Ale zároveň je to taky to nejrizikovější způsobem, který vás může stejně jako k luxusu dovést i k chudobě. Zvláště v poslední době je kurz Bitcoinu jako na houpačce a kdo ví, co se s ním stane při současném řádění koronaviru. Je totiž reálné, že bude klesat jako všechny ostatní burzy anebo také poletí vzhůru právě proto, že všichni budou hledat alternativu k nevyzpytatelným pohybům akcií.

Hraní her na počítači zní také velice jednoduše, ale je nutné se připravit na opravdu obrovskou konkurenci. On i takový turnaj v e-sportu je záležitost mnoha hodin, během kterých se projeví i fyzická připravenost jednotlivých hráčů. Takže kromě vysedávání za počítačem hráči e-sportů také usilovně pracují na své fyzické kondici. V dnešní době se ti nejlepší hráči sdružují v týmech, které sponzorují ty nejprestižnější značky jako například Luis Vuitton nebo fotbalové týmy, které kromě hráčů fotbalu angažují v poslední době i hráče počítačových her. Tomu také odpovídá to, že ty největší turnaje v e-sportech se odehrávají na plných fotbalových stadionech. Což samozřejmě nezůstává bez povšimnutí sázkařů, kteří začínají hojně sázet na e-sporty.

Dalším moderním způsobem, jak přijít k hromadě peněz, je bojový sport MMA. V něm se momentálně začínají roztáčet obrovské peníze a i z tohoto důvodu už se ale nejedná o sport bývalých vězňů a rváčů. I v tomto sportu již potřebujete několik trenérů, spoustu sparing partnerů na tréninky a také téměř dokonalou životosprávu během příprav na zápasy. K nejbohatším bojovníkům patří všem dobře známý Ir Conor McGregor, jehož majetek se v současné době odhaduje na více než 2 miliardy korun. A možná i luxus stál za dvouletou přestávkou, kterou si Conor od MMA dal, neboť neměl již dostatek motivace na soupeření s ostatními zápasníky.

18+ Hrajte zodpovědně. Ministerstvo financí varuje: účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

 

Tento článek je reklamním sdělením

Více z rubriky Sport

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.