Sociální sítě
Nahoru

I káva může být součástí ranního rituálu péče o pleť

Káva – pít či nepít? Každý rok se objevuje mnoho výzkumů zaměřených na účinky tohoto nápoje a výsledky jsou zajímavé, v současné době se hodně mluví i o pozitivním vlivu a schopnosti prodloužit život. Internet je však bohatý i na recepty krásy založené na kávě – masáž kávovými zrnky stimuluje průtok krve, má exfoliační účinky pro pokožku těla i hlavy a káva se používá i jako ingredience pro domácí pleťové masky.

Švédská skintech značka Foreo radí, proč potřebujete pleťovou masku s obsahem kofeinu ve svém rituálu péče o pleť

Foreo, odborník na technologicky vyspělé postupy péče o pleť, vám nabízí rychlé a efektivní ošetření obličeje přímo u vás doma pomocí inovativního maskovacího zařízení UFO a inteligentních masek Shimmer Freak s obsahem kofeinu.

Maska obsahuje aktivní složky a rozjasňující částice, které odrážejí světlo. Díky kombinaci se zařízením UFO, jež využívá při procesu aplikace masky i kryoterapii, okamžitě projasňuje tmavá místa, zvyšuje pevnost pleti a dodává citlivé oblasti kolem očí pružný a svěží vzhled.

Kofein je derivát kávy a je bohatý na antioxidanty, které mají za úkol chránit pleť před volnými radikály a škodlivými účinky slunečních paprsků. Kromě toho napomáhá kofein v produktech péče o pleť ke zpomalení procesu stárnutí pleti a zabraňuje předčasnému vzniku vrásek, omezuje otoky očního okolí a snižuje zánětlivost pleti.

Káva může být použita chytře a přestože jste nemohli spát osm hodin v noci, dopřejete si omlazený vzhled pomocí rychlého ošetření.

Výjimečná maska pro oční okolí Shimmer Freak Illuminating Eye Mask je obohacena o kofein, růžovou vodu a niacinamid (složka, která bojuje se zánětlivostí a zarudnutím pleti) a bojuje proti známkám unaveného vzhledu v pouhých 90 vteřinách.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.