Sociální sítě
Nahoru

Důkaz opravdové lásky: portrét za čtyři miliony

Poněkud svérázný génius Yvan Arpa patří dlouhá léta mezi největší podivíny hodinářského světa. Jeho počiny však vyjadřují vždy stejné poselství a touhu být jednoduše jedinečný a originální. A právě taková je i řada hodinek Portrait Tourbillon, která vzniká pouze a jen na zakázku, a to po osobní schůzce. Yvan se svou manželkou Dominique Arpa-Cirpka totiž opravdu střeží, fotografii koho na hodinky umístí.

Nový majitel hodinek pak v juxtapozici létajícího tourbillonu, který je srdcem mechanického strojku vyžadující manuální nátah, může nechat vytvořit speciální technologií portrét své životní múzy, dětí či rodičů a mít jí tak jejich fotorealistické ztvárnění vždy na očích. Podkladem samozřejmě musí být kvalitní fotografie či kresba. Veškeré práce spojené s tvorbou ocelového skvostu jsou prováděny v Ženevě, což s sebou nese i vyšší cenu, která se blíží čtyřem milionům, konkrétně 3 600 000 Kč.

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.