Sociální sítě
Nahoru

Sto procent chuti, žádný alkohol

Užít si naplno okamžiku a přitom nemít výčitky svědomí, to je snem většiny těch, kteří si večer neumí představit bez sklenky alkoholu nebo míchaného drinku v ruce. Značka Vassa nyní přichází s vůbec prvním nealkoholickým destilátem v republice, který je možné konzumovat jako alternativu tvrdého alkoholu nebo coby neméně chutnou přísadu do koktejlů.

Během pití tohoto ručně destilovaného unikátu přitom máte pocit, jako byste si skutečně vychutnávali kvalitní gin, rum nebo vodku s přáteli. Důležitá je pochopitelně také správná teplota a způsob servírování. Všechny tyto nápoje obsahují 0,5 % alkoholu coby pozůstatek po destilaci a také přírodní aroma, které dokreslí lahodnou chuť.

Pokud stále váháte, jak tyto drinky využít, vodka skvěle poslouží v nealko Mule nebo Cosmopolitanu, rum, destilovaný podle originálního staročeského receptu, můžete využít v Cuba libre nebo Dark Mojito, a gin se zase skvěle snoubí s tonikem a plátky citrusů.

Více z rubriky Domácí bar

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.