Sociální sítě
Nahoru

Alexander Wang uchopil po svém kabelku Serpenti

V září 2019 na New York Fashion Week představil newyorský návrhář Alexander Wang svoji vizi ikonického motivu Bvlgari Serpenti v rámci exkluzivní capsule kolekce. Tento počin pokračuje v duchu cyklu „Serpenti Through the Eyes Of“, v rámci něhož Bvlgari spolupracuje se světově věhlasnými módními návrháři a který byl odstartován v roce 2017.

Kolekce „Serpenti Through the Eyes Of“ se nesou vždy v duchu neustálé transformace hada Serpenti a objevuje se v nich eklektický mix inovativních tvarů i tradičních siluet. Pro rok 2020 Bvlgari s potěšením představuje nového protagonistu capsule kolekce Alexander Wang Serpenti – konvertibilní ledvinku Belt Bag – ve třech nových jarních barvách: pudrově modrá Baby Blue, broskvová Peach a (pouze pro čínský trh) růžová Pink, které rozšíří klasickou barevnou nabídku černé a bílé.

Kabelku, která má ne jednu, ale hned dvě spony ve tvaru hladí hlavy, dva odnímatelné popruhy a jedno odnímatelné ucho, lze nosit kolem pasu, crossbody, přes rameno i v ruce jako psaníčko. Nic nepřekoná její univerzálnost a nekonečně kreativních a stylingových možností.

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.