Dámský svět | 19.3.2020 | Marek Zelený

Alexander Wang uchopil po svém kabelku Serpenti

V září 2019 na New York Fashion Week představil newyorský návrhář Alexander Wang svoji vizi ikonického motivu Bvlgari Serpenti v rámci exkluzivní capsule kolekce. Tento počin pokračuje v duchu cyklu „Serpenti Through the Eyes Of“, v rámci něhož Bvlgari spolupracuje se světově věhlasnými módními návrháři a který byl odstartován v roce 2017.
Kolekce „Serpenti Through the Eyes Of“ se nesou vždy v duchu neustálé transformace hada Serpenti a objevuje se v nich eklektický mix inovativních tvarů i tradičních siluet. Pro rok 2020 Bvlgari s potěšením představuje nového protagonistu capsule kolekce Alexander Wang Serpenti – konvertibilní ledvinku Belt Bag – ve třech nových jarních barvách: pudrově modrá Baby Blue, broskvová Peach a (pouze pro čínský trh) růžová Pink, které rozšíří klasickou barevnou nabídku černé a bílé.
Kabelku, která má ne jednu, ale hned dvě spony ve tvaru hladí hlavy, dva odnímatelné popruhy a jedno odnímatelné ucho, lze nosit kolem pasu, crossbody, přes rameno i v ruce jako psaníčko. Nic nepřekoná její univerzálnost a nekonečně kreativních a stylingových možností.

Související články
reklama
Nenechte si ujít další zajímavé články
Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz