Sociální sítě
Nahoru

Festival chutí v Café Buddha

Duo špičkových asijských restaurací Café Buddha si na jarní měsíce připravilo festival chutí. Ideální čas, kdy chuťové buňky prahnou po dávce gastronomického zážitku s přihlédnutím na stav peněženky.

Cena menu: 3 chody 499 Kč, 4 chody 599 Kč, 5 chodů 699 Kč

Během měsíce dubna (samozřejmě na základě nařízení Vlády) a května bude v nabídce speciální menu – Festival chutí. Za zvýhodněnou cenu bude moci host ochutnat to nejlepší z asijské kuchyně. „Chtěli jsme svým hostům dopřát přechod od jednoho chodu k celému degustačnímu menu. Díky ceně totiž nebudou muset přemýšlet a jen si večer plnými doušky užijí,“ vysvětluje Štěpán Návrat srdce i duše podniku Café Buddha.

Sichuan Duck Wontons with Homemade Chilli Oil & Chingkiang Vinegar – domácí kachní wontony s kuřecí šťávou, chilli olejem a černým octem

Black Bao with Soft-shell Crab, Lemony Kewpie Mayo & Pickled Green Chilli – Taiwanské nadýchané Bao s křupavým krabem, citrónovou majonézou a nakládaným čili

Malaysian Butter Prawns, Chilli, Garlic & Curry Leaves – Máslové krevety s karamelem, rýžovím vínem, kari listy, ghí, kokosem a chilli

Coconut Water Pulled Beef with Green Mango Salad – Trhané hovězí od Kloudy pečené s kokosovou vodou se zeleným mangem

Pandan Doghnut Basil Sugar – Kobliha s pandanovým krémem, bazalkový cukr

Více z rubriky Gastro

  • Další kanadské překvapení: Reif Estate Winery

    Zdá se, že co bylo původně experimentem tuzemského e-shopu Bestdrink.cz má velmi úspěšné pokračování. Portfolio kanadských vín rodinné značky Henry of...

    Jan Pešek24.3.2020
  • Sto procent chuti, žádný alkohol

    Užít si naplno okamžiku a přitom nemít výčitky svědomí, to je snem většiny těch, kteří si večer neumí představit bez sklenky...

    Veronika Nováková19.3.2020
  • Když dokonalé hostině nic nebrání

    Nepříznivé období není pokynem k půstu. Valná většina českých restaurací poněkud kostrbatě, ale přeci jenom plynule, přešla na rozvoz svých jídel,...

    Jan Pešek17.3.2020
  • Recept na podporu tuzemských restaurací

    Příštích několik dnů až týdnů mohou být pro českou gastronomii likvidační. Už teď některé restaurace zcela uzavřely svůj provoz, ostatní evidují...

    Marek Zelený17.3.2020
  • Vyzrálý farmářský steak

    Restaurace Nota Bene v postranní uličce kousek od dopravní křižovatky I.P. Pavlova nabízí neskutečné farmářské chutě. Stačí jen vyjít o tři...

    Jan Pešek17.3.2020
  • Gastronomie v době karantény

    Vzhledem k tomu, že vláda kvůli epidemii nového typu koronaviru vyhlásila na celou Českou republiku karanténní opatření, není možné užívat si...

    Marek Zelený16.3.2020
  • Luxusní hotely nejsou pro děti zakázanou zónou. Máme několik důkazů

    Přemýšlíte nad dovolenou a máte pocit, že s vašimi dětmi se rozhodně do nějakého luxusního hotelu vyrazit nevyplatí? Nejspíše nejste sami,...

    Martin Macourek13.3.2020
  • Beefeater rozšířil své portfolio ginů

    Na scénu ochucených ginů, které se díky své svěžesti, rozmanitosti a všestrannosti těší neustále rostoucí popularitě u nás i ve světě,...

    Jan Pešek10.3.2020
  • Špičkové ubytování v Praze? Žádný problém!

    Hotelová síť Le Hotels Group aktuálně provozuje již šest designových hotelů umístěných v těsné blízkosti nejznámějších historických památek staré Prahy. Na...

    Veronika Nováková9.3.2020
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.
  • Villa Journal
    Villa journal je jediný časopis zaměřený na rezidenční bydlení a orientuje se na špičkové realizace, moderní architekturu a nadstandardní služby z této oblasti.