Sociální sítě
Nahoru

Festival chutí v Café Buddha

Duo špičkových asijských restaurací Café Buddha si na jarní měsíce připravilo festival chutí. Ideální čas, kdy chuťové buňky prahnou po dávce gastronomického zážitku s přihlédnutím na stav peněženky.

Cena menu: 3 chody 499 Kč, 4 chody 599 Kč, 5 chodů 699 Kč

Během měsíce dubna (samozřejmě na základě nařízení Vlády) a května bude v nabídce speciální menu – Festival chutí. Za zvýhodněnou cenu bude moci host ochutnat to nejlepší z asijské kuchyně. „Chtěli jsme svým hostům dopřát přechod od jednoho chodu k celému degustačnímu menu. Díky ceně totiž nebudou muset přemýšlet a jen si večer plnými doušky užijí,“ vysvětluje Štěpán Návrat srdce i duše podniku Café Buddha.

Sichuan Duck Wontons with Homemade Chilli Oil & Chingkiang Vinegar – domácí kachní wontony s kuřecí šťávou, chilli olejem a černým octem

Black Bao with Soft-shell Crab, Lemony Kewpie Mayo & Pickled Green Chilli – Taiwanské nadýchané Bao s křupavým krabem, citrónovou majonézou a nakládaným čili

Malaysian Butter Prawns, Chilli, Garlic & Curry Leaves – Máslové krevety s karamelem, rýžovím vínem, kari listy, ghí, kokosem a chilli

Coconut Water Pulled Beef with Green Mango Salad – Trhané hovězí od Kloudy pečené s kokosovou vodou se zeleným mangem

Pandan Doghnut Basil Sugar – Kobliha s pandanovým krémem, bazalkový cukr

Více z rubriky Gastro

  • Po revolučních konjakových těstovinách Slim Pasta se hudbne

    Drtivá většina lidí konzumuje těstovinové přílohy, protože jsou běžně k dostání, chutné a jednoduché na přípravu. Často se ale lidé přílohám...

    Marek Zelený12.10.2020
  • Sezónní tasting menu

    Restaurace Nota Bene představuje nové hřející sezónní tasting menu o čtyřech chodech, které navodí v ústech české plnohodnotné nebe. Kde jinde...

    Jan Pešek8.10.2020
  • Jistota v Alcronu v podobě brunchů

    Víkendové brunche v hotelu Alcron se staly jistotou, která je v posledních týdnech více než potřebná. Kvalita, historie a vytříbený servis...

    Jan Pešek7.10.2020
  • České prémiové destiláty zabodovaly na mezinárodní soutěži

    Česká destilérka Fleret z Frenštátu pod Radhoštěm zabodovala v rámci populární International Spirits Challenge, jedné z nejvýznamnějších a nejrespektovanějších degustátorských světových...

    Marek Zelený5.10.2020
  • Řízková olympiáda v Babiččině zahradě

    Letošní podzim v Babiččině zahraně v Průhonicích je plný kulinárních zážitků. Největším hitem bude bez debat řízková olympiáda, na jejímž konci...

    Jan Pešek5.10.2020
  • Šumavská zima na Chalupě s bazénem

    Šumava je oblíbeným místem dovolených. Zvláště v zimě sněhobíle září její přednost v podobě množství pěkných svahů a běžkařských stop uprostřed...

    Marek Zelený5.10.2020
  • Fúze chutí

    Jsou jemné, vláčné, kreativní a nádherně barevné. Když se do nich zakousneme naše chuťové pohárky se roztančí. I když první zmínky...

    Jan Pešek5.10.2020
  • Voňavé pozdravy z cest. Kouzelný projekt La Verandy.

    Zavřené hranice, to je těžká rána pro všechny gurmety a milovníky dobrého jídla. Proto přichází staroměstská La Veranda s jedinečným projektem...

    Jan Pešek29.9.2020
  • Do Špindlerova Mlýna přiletěla Soyka

    Sázka na kvalitu, špičkový design a parádní kuchyni. Takové jsou hlavní přednosti nového hotelu Soyka, který byl na začátku září otevřen...

    Marek Zelený29.9.2020
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.
  • Villa Journal
    Villa journal je jediný časopis zaměřený na rezidenční bydlení a orientuje se na špičkové realizace, moderní architekturu a nadstandardní služby z této oblasti.