Sociální sítě
Nahoru

Premium Outlet Prague Airport: Luxusní móda za celoroční slevy!

Milujete luxusní módu a rádi se chlubíte značkovými kousky, o kterých si druzí mohou nechat jen zdát? Líbí se vám špičková móda a máte rádi, když se blýsknete něčím novým? V tom případě víme, kde koupíte oblečení i doplňky od luxusních značek známých po celém světě. A navíc za ceny, které vám vyrazí dech!

Luxusní značky pod jednou střechou

Kabelku od Prady? Parfém od Diora? Kabát od Burberry? Nebo spodní prádlo od Armaniho? Abyste si udělali radost něčím pěkným a ověnčeným logem legendární módní značky, nemusíte jezdit z místa na místo.

Premium Outlet Prague Airport má všechny známé a oblíbené značky pěkně pod jednou střechou. Co to pro vás znamená? Hodiny a hodiny pohodlného nakupování, kdy na jednom místě najdete nabídku těch nejlepších značek, které kdy spatřily světlo světa.

Nádherné outletové centrum, které si vás získá

Zmíněné místo patří mezi nejkrásnější outletová nákupní centra v České republice. A rozhodně právem! Dýchá atmosférou starého města Prahy, které důvěrně znají především starší generace. Vy si můžete starou podobu našeho hlavního města připomenout díky podobě nákupního centra, které si vás okamžitě získá – zde panující atmosféra je klidná, přátelská a doslova pobízející k nakupování. A tomu by odolal jen málokdo!

Luxusní značky od A po Z!

Existuje několik značek, které si získaly přízvisko luxusní. Jsou to značky, kterými se rád každý pochlubí a díky kterým svému okolí ukáže, že právě on na to má. Co třeba legendární značka Prada, jejíž kabelky zná snad každé žena po celém světě? Nebo populární Burberry, jejíž proslulé béžové trenčkoty by neznal jen málokdo?

Premium Outlet Prague Airport je domovem i dalších luxusních značek – zmíníme například Dolce & Gabbana, outlet Desigual, Gucci, Guess, Hugo Boss nebo Karl Lagerfeld.

 

Tento článek je reklamním sdělením

Více z rubriky Móda

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.