Sociální sítě
Nahoru

Amundsen Deep Blue: šestkrát destilovaná obilná vodka

Pronikněte do nové dimenze síly a čistoty fascinující jako pohled na temnou večerní oblohu. Značka Amundsen stvořila jedinečnou vodku Amundsen Deep Blue, jejíž křišťálová čistota a výjimečná jemnost vyplývá z šestinásobně destilovaného kvalitního obilného lihu a filtraci přes aktivní uhlí. Intenzivní vybroušená chuť pohladí na jazyku a probudí touhu objevovat její čistoskvoucí nádheru všemi smysly.

Nová vodka s výjimečným obilným lihem, obsahujícím z 80 % pšenici, si vyžádala nový, nápaditý design. Zahalená do nebesky modré lahve vyzařuje Amundsen Deep Blue svou magickou sílu a přitažlivost, kterou nás dokáže upoutat jedině potemnělá obloha blížící se noci.

Vstupte do její hluboké, nekonečné náruče se svými přáteli a objevujte sílu prémiové 40% vodky, která je díky šestinásobné destilaci a speciálnímu procesu filtrace přes aktivní uhlí jiskrně čistá a jemná. Stáhněte si z nebes o kapku větší zážitek, než na který jste byli zvyklí. Síla Deep Blue je na dosah.

Více z rubriky Domácí bar

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.