Sociální sítě
Nahoru

Centropol vstoupil na Lipskou energetickou burzu

Centropolu se otevírá obří světový trh, na kterém bude moci nakupovat za nejlepší ceny. Navíc získáváme i mezinárodní ujištění, že jsme po všech stránkách zdravou společností, jejíž stabilitu garantují i světové bankovní domy,“ říká manažer vnějších vztahů společnosti Aleš Pospíšil.

Vstupujete na Lipskou energetickou burzu EEX a zároveň i na Pražskou energetickou burzu PXE, která je její dceřinou společností, je to radostná zpráva i pro vašeho zákazníka?

Bezesporu ano. Schopnost energie výhodně nakoupit byla vždy naší silnou stránkou. Centropol je levnější než dominantní dodavatelé energií. Nyní se nabízejí nové možnosti, jak tuto přednost ještě posílit.

Trhy se vám rozšiřují, má to nějaký dopad i doporučení zákazníkovi, zda ceny fixovat?

Vstup na burzu nám umožní zajistit zákazníkovi tu nejlepší cenu i v případě, že si bude chtít cenu dlouhodobě fixovat, na dva nebo na tři roky. Nic se ale nemění na tom, že k dispozici bude i produkt, kdy se cena může měnit podle situace na velkoobchodním trhu. Stále platí, že ke každému zákazníkovi se snažíme přistupovat individuálně a reagovat na jeho aktuální potřeby a preference.

Více z rubriky High society

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.