Nadace a pomoc | 2.4.2020 | Jan Pešek

Zjistěte, co může zachránit vaše podnikání

Pandemie koronaviru, respektive vládní opatření spojená s jeho šířením, zasáhla naplno podnikatelský sektor. „Překonat nouzový stav, který nečekaně nastal, se neobejde bez solidarity a vzájemné pomoci. A tu bychom rádi nabídli všem živnostníkům, firmám i zaměstnancům v podobě komplexního programu #spolecnetozvladneme,“ říká jeden z iniciátorů projektu Bc. Jiří Kovárník. „Naším hlavním cílem je vám pomoci jednoduše se zorientovat v množství přijímaných legislativních rozhodnutí a odpovědět vám na otázku, která opatření se vás týkají, a jak vám mohou ulehčit situaci,“ dodává.
Další náplní programu je poskytování aktivní pomoci při řešení konkrétních problémů spojených s pandemickou krizí. Většinu produktů a služeb poskytuje sdružení na základě dobrovolného příspěvku, zbývající pak lze získat s výraznými slevami. „Náš tým se neustále rozšiřuje. Již nyní spolupracujeme s celou řadou odborníků z nejrůznějších oborů, kteří ví, že jedině #spolecnetozvladneme.“ Mezi ty se řadí finance, marketing, dotace, energie, právo, ale i vzdělávání.

Pokud chcete mít přehled, s čím vším můžete aktuálně počítat, doporučujeme vám, stáhněte si do telefonu Infokartu projektu od společnosti YourPass nebo pravidelně sledujte webové stránky.

Související články
reklama
Nenechte si ujít další zajímavé články
Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz