Sociální sítě
Nahoru

Zjistěte, co může zachránit vaše podnikání

Pandemie koronaviru, respektive vládní opatření spojená s jeho šířením, zasáhla naplno podnikatelský sektor. „Překonat nouzový stav, který nečekaně nastal, se neobejde bez solidarity a vzájemné pomoci. A tu bychom rádi nabídli všem živnostníkům, firmám i zaměstnancům v podobě komplexního programu #spolecnetozvladneme,“ říká jeden z iniciátorů projektu Bc. Jiří Kovárník. „Naším hlavním cílem je vám pomoci jednoduše se zorientovat v množství přijímaných legislativních rozhodnutí a odpovědět vám na otázku, která opatření se vás týkají, a jak vám mohou ulehčit situaci,“ dodává.

Další náplní programu je poskytování aktivní pomoci při řešení konkrétních problémů spojených s pandemickou krizí. Většinu produktů a služeb poskytuje sdružení na základě dobrovolného příspěvku, zbývající pak lze získat s výraznými slevami. „Náš tým se neustále rozšiřuje. Již nyní spolupracujeme s celou řadou odborníků z nejrůznějších oborů, kteří ví, že jedině #spolecnetozvladneme.“ Mezi ty se řadí finance, marketing, dotace, energie, právo, ale i vzdělávání.

Pokud chcete mít přehled, s čím vším můžete aktuálně počítat, doporučujeme vám, stáhněte si do telefonu Infokartu projektu od společnosti YourPass nebo pravidelně sledujte webové stránky.

Více z rubriky Nadace a pomoc

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.