Sociální sítě
Nahoru

Záři slunce dokáží konkurovat jen šperky

Jaro je časem, kdy všechno rozkvétá. I klenotnická značka ALOve dobře ví, že žena rozkvétá ve chvíli, kdy ji zdobí úsměv a nádherný šperk. Právě pro ženy, které chtějí prožít jedno z nejkrásnějších ročních období ve znamení třpytu, je připravena nová jarní kolekce Bonbons.

Záhadné, inspirativní, trendy. Přesně takové jsou barevné drahé kameny, které mají podle prastarých pověstí výjimečné účinky na tělo, mysl i duši. Pomocí barevných kamenů zasazených do prstenů z bílého, růžového a žlutého zlata můžete vyjádřit své pocity, zklidnit se nebo načerpat novou energii. Navíc tyto šperky mají jednu skvělou vlastnost – dokážou proměnit i běžný outfit v zajímavý a trendy. Objevte i vy kouzlo růženínu, topazu, akvamarínu, ametystu, rubínu, safíru nebo také peridotu a vybarvěte svůj den šperkem, který se zrodil z přírody.

ALOve je svěží moderní česká klenotnická značka, mladší sestřička ALO diamonds. otevírá svět diamantových šperků pro ty, kteří začínají objevovat jejich třpytivé kouzlo. Zamilujte si luxusní hravé šperky z bílého, žlutého nebo růžového zlata osázené diamanty a barevnými kameny. ALOve je synonymem špičkové kvality a designu inspirovaného nejnovějšími módními trendy. Šperky ALOve vytvářejí nejlepší klenotníci v pražském ateliéru, který patří mezi největší v evropě. vstupte do třpytivého světa, ve kterém se ALOve diamantové šperky stávají svědky vašich významných rodinných událostí a jsou tak už navždy připomínkou narození miminka, studijních úspěchů, oslav narozenin a výročí nebo překrásným důkazem lásky.

Více z rubriky Drahé Kameny

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.