Sociální sítě
Nahoru

Klenot pražské Sparty si zamiloval Seiko

Stává se velmi často, že slavní sportovci spojují svou tvář s módními či hodinářskými brandy, jejichž atmosféře není vůbec obtížné propadnout. Ve světě fotbalu to byl například Cristiano Ronaldo, který úzce kooperoval s avantgardou TAG Heuer, Lionel Messi dodnes spolupracující s ikonickou značkou Audemars Piguet, Eric Cantona milující extravaganci a neméně výstřední švýcarskou manufakturu Hautlence, nebo třeba David Beckham pózující pro Tudor. Co ale mladí hráči? Tím, jehož jméno patří k nejvíce skloňovaným v současnosti, patří bezesporu hvězda pražské Sparty, fotbalový útočník Adam Hložek.

Přestože své osmnácté narozeniny oslaví až letos 25. července, je ve svém mladém věku velkou oporou základní sestavy klubu, a to už déle než rok. Není divu, že v současnosti nechybí v hledáčku zahraničních klubů, a od té doby, co byl v doprovodné anketě tuzemské soutěže Fotbalista roku vyhlášen největším současným talentem, situace jenom graduje.

Kromě fotbalu však propadl také novému koníčku, a to právě hodinkám, jimž nejmladší hráč pražské Sparty rovnou propůjčil svou tvář, a to konkrétně japonské značce Seiko. Jeho volba padla na zlacenou variantu nové série dynamických Seiko 5 Sports, které byly poprvé odhaleny původně už v roce 1963.

Od té doby samozřejmě prošly velkým vývojem a jejich dnešní podoba oslovila nejednoho fanouška značky k rozšíření své sbírky. Mezi sběratele patří i slavný fotograf Tomáš Třeštík, který si nemohl nechat focení ujít – a tak nechybí ani jeho ikonická „balkónovka“.

Více z rubriky Celebrity

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.