Sociální sítě
Nahoru

Jarní pohlazení plné sedmikrásek

Čistá pleť je základ každého nového dne a s čisticím biodynamickým pleťovým tonikem, které se poeticky jmenuje Procitnutí sedmikrásky, to jde opravdu skvěle.

Obsažené ryze přírodní komponenty, jako je výluh z lipových květů, hroznových jader, meduňky a divoké růže pleť čistí, zklidňují a rozjasňují pokožku. Póry jsou stažené, pleť šťavnatá. Tonikum lze proto používat během celého dne na osvěžení tváře.

Pleť, která je po vyčištění sérem zklidněná a tonizovaná, už je potom dokonale připravená na nanesení vašeho oblíbeného denního hydratačního krému. Pokud si nejste jistí, který krém zakoupit, je možné objednat Poznávací sadu, která obsahuje čtyři základní a klienty nejoblíbenější produkty.

Přírodní kosmetiku od rakouské značky dieNikolai, která nad jiné vyniká svým složením, si mimo jiné oblíbila také britská královská rodina.

K dostání na www.biodynamickakosmetika.cz, 600 Kč

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.