Sociální sítě
Nahoru

Staletími prověřený domov podle vlastního vkusu

Jedinečný obytný komplex s názvem Šárecký dvůr v sobě spojuje moderní styl bydlení s historickým zázemím dávné usedlosti. Leží na dosah klidného prostředí pražské Šárky a zároveň v blízkosti nedalekého dopravního uzlu stanice metra Nádraží Veleslavín. Úchvatná příležitost k vybudování vlastního domova se v Šáreckém dvoře nyní naskýtá především v tzv. townohousech.

I když je nový obytný komplex Šárecký dvůr developerské a investorské skupiny CRESTYL vidět z dálky hlavně díky novým vila domům, vedle nich najdete i citlivě zrekonstruované původní stavby zdejšího panského dvora, jehož historie sahá až do první poloviny 15. stol. V domech s působivými barokními stropy se nyní nacházejí unikátní víceúrovňové byty.

Společnost Crestyl si je vědoma, že každý si přeje vybudovat domov podle svých představ, a tak jsou zrekonstruované historické prostory nabízeny v provedení Shell & Core připraveném pro další interiérové úpravy podle přání zákazníka.

Díky spolupráci s exkluzivními partnery může Crestyl svým klientům doporučit k dokončení podoby interiérů jen špičková interiérová studia. Představám budoucích majitelů bytů se dopodrobna věnují a dokážou zrealizovat i ty nejnáročnější požadavky. Každé ze studií patří ve svém oboru mezi absolutní špičku.

Koupelnové a kuchyňské studio ELITE BATH+KITCHEN okouzluje pojetím „čisté krásy“, která je výsledkem spolupráce napříč obory v mnoha dosud realizovaných náročných projektech. Nespokojí se s běžným standardem a vždy klade vysoké nároky na estetiku, design a funkčnost.

Výslednou dokonalost tvarů a funkčního řešení prostoru doplňují mimořádně kvalitní produkty, které studio do svých návrhů zapracovává. I světově proslulá značka interiérového nábytku bulthaup má za sebou bohaté zkušenosti v oblasti navrhování kuchyní a kompletních interiérů. Zásadním prvkem atraktivnosti kuchyně bulthaup je široká škála designových možností pro jakákoli řešení a životní styl. Kuchyně ale i jiné zařízení interiérů vyniká ergonomií a funkčností. Bulthaup navíc disponuje vlastním profesionálním montážním týmem, který zajistí dokonalé provedení práce na místě.

Architektonické studio de.fakto má za sebou bez mála dvacet let úspěšné činnosti. Nejenže se zabývá návrhy, ale velkou péči věnuje rovněž následné komplexní realizaci staveb a interiérů pod svým autorským dohledem. Zaručena je tak maximální funkční a estetická kvalita provedení s důrazem na detail. Součástí know-how je i vlastní moderní truhlářská dílna a dlouholetá úspěšná spolupráce s několika osvědčenými řemeslnými výrobami a profesionály.

Více z rubriky Byty & Penthouse

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.