Sociální sítě
Nahoru

Barevné ponožky patří i do vašeho šatníku!

Kdo by to byl řekl, že obyčejné bavlněné ponožky se stanou módním doplňkem, který se prezentuje i na molech světových značek. Nejen na molech, ale i v ulicích zažívají ponožky svůj módní boom a proč vlastně? Protože do módy se dostaly barevné ponožky, které se rozhodně nenosí jen pod kalhotami nebo skryté v botách. Barevné ponožky jsou přesně navrženy k tomu, aby se hrdě ukazovaly a koukaly z bot! Protože ponožky už dávno nemusí být jen černá či šedá nuda.

Pro koho jsou barevné ponožky určeny?

No přece pro každého! Kdysi to byla jen výsada experimentátorů, kteří chtěli provokovat a pobuřovat okolí, dnes je nosí i samotná ředitelka banky do práce či úředník. Ponožky se staly nosníky odvážných outfitů, módním doplňkem, proto se netřeba bát si pořídit ty své ponožky (například firma dedoles.cz má širokou nabídku bavlněných ponožek s veselými motivy, barevné ponožky jsou jejich specialita, určitě se stojí za to podívat!). Klidně si je můžete obléct i k černému obleku, zaručeně nic nezkazíte, jen potvrdíte, že sledujete horké trendy ve světě.

Určitě se domníváte, že takové módní výstřelky jako barevné ponožky jsou výsadou žen, ale opak je pravdou, v tomto módním výstřelku mají muži naopak na vrch. Ponožky vykukující z obleků, barevné ponožky jako doplněk ke kraťasům, které jsou obyčejně doplněny traky a podobně. Ženy své ponožky obvykle skrývají pod kalhotami nebo jejich nijak neprezentují, i když mají na sobě barevné ponožky nebo ponožky s nějakým výrazným motivem – například tančící citrony, avokáda v sukni nebo prostě jen výrazné červené ponožky. Podle slov módních návrhářů ze zahraničí (kde jsou barevné ponožky běžnou záležitostí) je to možná konzervativností nebo prostě tím, že muži se oblékají o poznání jednodušší, tak doladit do jejich outfitů bavlněné ponožky s motivem například plameňáka nebo kokosových ořechů je záležitostí pár sekund. Ženy k šatům, halenkám hodně toho nevymyslí a možná proto jsou s módou barevných ponožek opatrnější.

Bavlněné ponožky jsou zárukou pohodlí a i vkusu!

Bavlněné ponožky jsou, co se týče barevných ponožek, nejpoužívanější materiál. Žádný polyester, žádná vlna, jen bavlna. Je prodyšná, nevznikají na ní žádné alergie a tak je vhodná úplně pro každého – konkrétně firma Dedoles se na bavlněné ponožky s veselými motivy specializuje a je tam záruka vysokého procenta bavlny, takže se nemusíte bát polyesterového zklamání.

No a jak nakonec vaše barevné ponožky ladit? Jakkoli, tady se fantazií meze nekladou! Dokonce i podnikatelé na Wall Street nosí k oblekům a kravatám vhodně zvolené ponožky a co se týče žen, ve světě módy je prostor i pro ponožky v lodičkách. Zní to bizarně, ale když se zvolí vhodné barevné ponožky z dobrého materiálu, může to vypadat velmi stylově a živě a to přece na ulicích potřebujeme.

Barevné ponožky a vkusné oblečení není jen výsadou bohatých a extravagantních lidí! Není třeba se bát, už to není jen módní výstřelek, ale běžný doplněk, který si můžete dovolit jak do práce, tak na volný čas. Barevné ponožky jsou způsobem barevného sebevyjádření a manifest za to, abychom vyhnali z ulic konzervativní šeď a začali konečně zářit tak, jak chceme. Výhradně podle sebe!

 

Zdroj fotografie: Dedoles

 

 

Tento článek je reklamním sdělením

Více z rubriky Móda

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.