Sociální sítě
Nahoru

Unikátní přístup k reklamně studia Madlove

Prosadit se v reklamním byznysu a obzvláště v Praze je pro každé mladé studio výzvou. A nejde jen o velkou konkurenci v hlavním městě, ale spíše o přístup. Dnešním společnostem už nestačí prodat svůj produkt nebo službu tím, že si je dají na plakát. Chtějí promyšlenou reklamu, příběhy, třeba i lehce šokovat – a hlavně kvalitní zpracování a profesionální osobní přístup. Chtějí budovat silné značky a kampaně, a dostat se tak co nejblíže ke statusu „lovebrand“. A právě na toto se zaměřila agentura MADLOVE. Svým specifickým přístupem k designu a reklamě si vybudovala u klientů pozici založenou na důvěře, originalitě a kvalitě. A specializací na kreativní kampaně a brandy developerských projektů oživila propagaci tohoto segmentu v Praze a úspěšně nastavila nové trendy.

V posledních letech v MADLOVE vytvořili a realizovali úspěšné kampaně pro developerskou skupinu Crestyl, jako dokonalý příklad může sloužit projekt Neugraf, kdy se jim povedlo efektivně a originálně zacílit na cílovou skupinu a udělat z bytového domu na pražském Smíchově atraktivní bydlení se specifickými benefity a ze Smíchova vyhledávanou lokalitu s potenciálem. Kampaň se smíchovskými umělci, v čele s herečkou Evou Josefíkovou a světovým tatérem Igorem Mitrengou, pomohla prodat první etapu projektu ještě před zahájením stavby.

U projektu Šárecký dvůr převzala agentura již prodávaný objekt, zamyslela se nad profilem cílového zákazníka a nastavila komunikaci tak, že srozumitelně, kreativně a s nadsázkou obhájila cenu a vyšší standard pro lidi, kteří mají rádi okázalost, luxus, ale i osobitost a originalitu. I díky důvěře klienta vznikla nákladná reklamní kampaň ve stylu moderního baroka s romantickými a fashion prvky, která ihned a významně zvýšila zájem a prodejnost těchto bytů. Tváří kampaně, kde se objevila i exotická zvířata a další nevšední prvky, se stala česká topmodelka Pavlína Němcová.

Úspěšná byla i Berounská brána s kampaní Drahá Praho, kde agentura ukázala, že Beroun je víc než jen dálnice skrz město se starým nádražím, a předvedla zájemcům výhodnou a krásnou alternativu k bydlení v Praze. Zatím posledním projektem je brownfield na konci Vinohradské ulice, který dostal název Hagibor Republic. Celá komunikace je nastavena pomocí originálních klíčových vizuálu a kampaně o lidech spojených s místem na vybudování povědomí o nové čtvrti, městě ve městě, oživení této části Prahy.

Nadšení pro tvorbu ujetých nápadů MADLOVE přenáší i na své klienty, kteří se nebojí spolupracovat se známými tvářemi. Například v kampani pro Ceny SDGs (kde stojí MADLOVE za brandem a marketingovou strategií cen) vznikl klip na podporu Cílů udržitelného rozvoje s více než dvaceti československými umělci, který agentuře přinesl nominaci na ceny Effie. Tato spolupráce s Asociací společenské odpovědnosti je jednou z neziskových aktivit, které v MADLOVE podporují. Svůj čas investují do projektů, které mají potenciál přispět k udržitelnosti, a pomáhají dlouhodobě budovat neziskové značky a kampaně. Tímto přístupem jsou na trhu unikátní studio, protože tyto aktivity se již rovnají 30 % celé jejich roční produkce. Pomáhají Nadačnímu fondu Báry Nesvadbové s komunikací a formují jeho rebranding. Podporují také projekty Agentury pro rozvoj Broumovska zakladatele Jana Školníka. Několik let pomáhají s budováním brandu Giving Tuesday (největší svátek dárcovství na světě) v ČR.

Již několik let se agentura stará o grafický design vyhlášené restaurace SOHO. Z prvotní změny vizuálního stylu, jehož symbolem se stal kaligraficky zpracovaný název restaurace, vznikla dlouholetá spolupráce založená na funkčním a nadčasovém vizuálním stylu. Podobnou historii má i spolupráce s britským retail řetězcem Iceland, kterému se starají o kompletní grafickou podporu už od otevření první pobočky v Česku.

MADLOVE je agentura složená z designérů, ilustrátorů, kreativců, filmařů a animátorů s osobností a dlouholetými zkušenostmi z jiných agentur, kteří jsou zároveň i umělecky aktivní ve svých oborech. Díky otevřené firemní kultuře mají svobodu rozhodnutí, na jakém projektu budou pracovat, a každý nápad, i kdyby byl sebešílenější, má možnost realizace. Tímto vším pak vytváří vlastní „lovebrand“ pro sebe i pro své klienty.

Více z rubriky Umění

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.