Sociální sítě
Nahoru

Skvělý život Medy Mládkové znovu odehraje na nádvoří Musea Kampa

Pod taktovkou režisérky Adély Stodolové Laštovkové se v letošním roce v představení Meda 2020 představí v hlavních rolích Tereza Ramba a Pavla Beretová, které se budou v roli Medy Mládkové alternovat. Do hereckého týmu se nově připojili také Matouš Ruml, Vanda Chaloupková a Rozálie Havelková. Z loňského roku již známe například Lukáše Příkazského, Danu Batulkovou, Stanislavu Jachnickou, Dana Rouse, Dana Švába či Václava Krátkého.

Divadelní představení bude inscenováno na letní scéně od 4. července do 9. září 2020.

Výjimečná scéna bude opět postavena na nádvoří Sovových Mlýnů, které k životu Medy Mládkové neodmyslitelně patří. Pro diváky to bude nejen skvělý zážitek, ale čeká je také příjemné prostředí a pohodlí. Organizátoři vylepšili několik detailů. Bude postaveno nové auditorium a revitalizovaná scéna. Pro případ letního deště obdrží návštěvníci pláštěnky zdarma jako dárek.

Meda Mládková. Dcera, tanečnice, sběratelka, kurátorka, manželka, mecenáška, bojovnice, nakladatelka. Především ale také žena. Žena, která již desítky let inspiruje český národ. V jejím životě se odehrála řada významných událostí. Bylo jich tolik, že je až nepředstavitelné je shlédnout ve dvou a půl hodiny trvajícím představení.

Hru napsala producentka Daniela Sodomová (Šteruská) na základě knihy pana Ondřeje Kundry Můj úžasný život a je průřezem života Medy Mládkové od jejích 14 let do dnešních dní. „V současné situaci jsme všichni na jedné lodi, která nevíme kam dopluje. Ale byli bychom moc šťastní, kdyby Meda byla jednou z těch událostí, na které se můžete těšit. Lístky jsou již v prodeji a pokud by se nezačalo v červenci, budeme přesouvat představení na podzim a v tom případě počítáme s krytou variantou. Takže Meda bude!” říká Daniela Sodomová.

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.