Sociální sítě
Nahoru

Český výrobce hodinek PRIM opět otevírá své prodejny

Pandemie a omezení s ní spojená sice ještě zdaleka nejsou za námi, ale pro příznivce českého hodinářského řemesla se přece jen blýská na lepší časy. V pondělí 27. dubna se opět otevřou značkové prodejny PRIM Manufacture 1949 v Praze i v Ostravě, ale i další prodejní místa, jako je například hodinářství Koscom, kde značka po boku švýcarských, německých a japonských nechybí.

Zákazníci tedy budou mít znovu možnost osobně si prohlédnout jediné české hodinky Prim, vyráběné již přes 70 let společností Elton z Nového Města nad Metují. Samozřejmostí je dodržení všech hygienických doporučení, k dispozici jsou jednorázové rukavice i desinfekční gel. V prodejně mohou být nejvíce dva zákazníci současně a platba je možná pouze bankovní kartou nebo převodem.

Pro zákazníky je připraveno několik zajímavých překvapení v podobě nových modelů. Novinkou je limitovaná edice PRIM MASARYK, kterou společnost Elton hodinářská představila začátkem března, a kvůli uzavření obchodů nebylo možné si tento výjimečný model fyzicky prohlédnout. Dámy potěší zase menší varianta oblíbeného elegantního modelu PRIM LINEA ESENCE 36.

„Jsme velmi rádi, že nás zejména v této složité době podrželi naši zákazníci a nákup v uplynulých týdnech realizovali například prostřednictvím e-shopu. Rád bych jim poděkoval za to, že se rozhodli podpořit českou výrobu a českou značku, které dali přednost v silné zahraniční konkurenci,“ říká generální ředitel ELTON hodinářská Milan Kozel.

Více z rubriky Butiky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.