Sociální sítě
Nahoru

Haier – prémiové spotřebiče světové jedničky i na českém trhu

Značka Haier přináší spotřebiče v luxusním designu, s nadstandardními parametry a inovativními technologiemi pro náročné zákazníky po celém světě již více než 30 let. V celosvětovém měřítku je již jedenáctým rokem jedničkou v podílu na trhu s domácími spotřebiči. Od letošního jara lze objevit rozšířenou nabídku spotřebičů Haier také na českém trhu. Vybírat lze z prémiových chladniček, vinoték a praček. Ať hledáte kombinovanou lednici nebo multidoor verzi s vnitřní kapacitou až 610 litrů, v sortimentu Haier je najdete. Vinotéky značky Haier uchovají vína na profesionální úrovni, proto jsou tak oblíbené i v restauracích. Pračky Haier jsou specifické především ultra tichým motorem Direct Motion.

Haier vytvořil generaci multidoor chladniček se sadou technologií Fresher Techs, které zajišťují dlouhodobé kvalitní skladování potravin prostřednictvím speciálních zón v rámci vnitřního prostoru. Ty si navíc můžete uzpůsobit dle potřeby – změňte mrazničku na chladničku a obráceně.

Vinotéky Haier vytvářejí optimální podmínky pro uchovávání vín a vy si tak svou vášeň můžete užít v plné míře na profesionální úrovni, což dokádá i jejich časté využití v restauracích nebo barech. Vybírat můžete z jedno- nebo dvouzónových se samostatným ovládáním teploty na LED displeji, s kapacitou od 30 do 137 lahví, s nerez nebo dřevěnými policemi.

Pračky Haier poskytují profesionální výsledky, šetří energii i čas. Díky mimořádně tichému motoru Direct Motion se obejdou bez nepříjemného hluku. Na českém trhu jsou k dispozici s kapacitou 9 a 8 kg prádla.

Více z rubriky Bydlení

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.