Sociální sítě
Nahoru

Soutěž s pařížskou značkou Sothys o duo paletku

Do velkých kancelářských budov se opět navrací život, a spolu s ním přibývá také množství virtuálních schůzek, plánování a samozřejmě také porad. To samozřejmě souvisí i s pozvolným uvolňováním vládních nařízení, jako je například možnost 25. května otevřít kadeřnictví, solária a nehtová studia. Stranou samozřejmě nejsou ani kosmetická studia, přičemž kamenné obchody se samotnou kosmetikou otevřou už 27. dubna – tedy pokud splní podmínku rozlohy do 200 m2. V opačných případech je potřeba stále se spolehnout na e-shopy.

Jedním z doplňků kosmetické taštičky, který by neměl uniknout pozornosti, je duo paletka se zrcátkem a vysouvacím miništětečkem na rty pařížské značky Sothys, která se specializuje na kvalitní kosmetiku už od konce 2. světové války, kdy se stala Paříž centrem rozvoje módních a kosmetických trendů. Od té doby si vybudovala ve Francii ohromnou reputaci, jež se rozšířila po celém světě díky své výrazné inovativní stránce a s ní spojenou kvalitou.

Paleta dvou rtěnek potěší jemnými a poněkud tajemnými odstíny, jako je vínově červená a teplá růžovohnědá barva. Díky těmto odstínům intenzivní rtěnky Sothys bude líčení vskutku elegantní a okouzlující. Český distributor, společnost Elegance, navíc doporučuje: „Abyste zabránili rozpití rtěnky, orámujte konturu rtů konturovací tužkou. Pro dosažení vlastní originální barvy rtů je pak možné smíchat oba odstíny rtěnky.“

Soutěž: Ve kterém roce byla společnost Sothys v Paříži založena?

a, 1946

c, 1958

d, 1968

Správné odpovědi zasílejte na soutez.iluxus@rf-hobby.cz do 25. května. Duo paletku „Palette duo lèvres 10 brun rosé & rouge bordeaux“ získá desátá a stá správná odpověď.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.